Scudo Sports

Sedona 761 Elimden geldiğince yaptım bişeyler:)

Scudo
Herşey için çok teşekkür ederim.Öncelikle maşam orjinal fox değil.xcr maşadır kendisi.Alırken o şekilde aldım.Kadroya gelecek olursak gerçekten rengi de kullanımıda çok keyif verici ve herkese tavsiye ederim.Yorumlar için de tekrar ayrıca herkese teşekkür ederim:):):)

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
@Bora Alben

Bora frenleri formulalarla değişirmisin :))
Bu arada senden bi ricam olacak acaba ebaydaki bike vagondan benim için
rıtchey wcs boğaz satınalabilirmisin.

• Beğen
Tepkiler: FatihBALTA
@deore79

Çok teşekkür ederim:)Özelden mesaj atmışsınız 50 mesaj olmadı daah cevap yazamıyorum:S

Sedona ok güzel bir seçim olmuş.Daha iyilerine kazasız belasız binmen dileğiyle.İyi Forumlar.

Ben fox a baktım ama kafallar orjinal diğer taraf orjinal değil.
Üst bacakları ne marka.Sadece merak ettim Rencide etmek istemem.Ettiysem kusuruma bakma..

• Beğen
@sadana

Ali abicim maşa bildiğimiz Suntour un XCR modeli etiketleri değişik sadece :D:D

Maşayı bende tilki sandım...Çok guzel olmuş ;) (Maşam sıyah olmasaydı aynısı bende yapardım :D)

benim baştan beri söylediğinm gibi maşamın orjinal olduğunu söylemiyorum.boyanıp etiket yapıştırılmıştır.yorumlar için tekrar teşekkürler:):)

Gerçekten Fox,Sedona uyumu mükemmel :)

Çok güzel bisikletiniz var, keyifli pedallar.

@Ali Rıza Sarı

761 turkuaz 2008 de en beğenilen renkti aslında tabi zevk meselesi olunca orta yola ulaşılmaz.. (genelden farkınız varmış :))
Çünkü renkler ve zevkler tartışılmaz..:)
iyi pedallamalar...

Aynen Kutay arkadaşımızın da dedği gibi 2008 in en tutulan modeli idi.Tabiki de renkler ve zevkler tartışılmaz:):)

benim ilk göz ağrım idi turkuaz modeli 2008 sonunda aldım ve 2009 sonlarına doğru mecburiyetten sattım...

ama çok taşıdı beni üzerimde hakkı var

• Beğen
benim ilk göz ağrım idi turkuaz modeli 2008 sonunda aldım ve 2009 sonlarına doğru mecburiyetten sattım...:(

ama çok taşıdı beni üzerimde hakkı var;)

sizinkide çok hoş olmuş fox turkuaz uyumu

• Beğen
@Tolga Ayla

çünkü bunu yapmayı bende denemiştim yapıştırmalardan anladım:Dbenimkine yakışmamıştı ama buna yakışmış güle güle kazasız belasız biner inşallah:)

• Beğen
Çok teşekkür ederim:)bisiklet bambaşka bişey.nereye pedallarsan oraya götürüyo seni:):)

Geri