Scudo Sports

Sedona 751

@Yavuz Can Cebeci Çok teşekkür ederim ,
Başbağlar mahallesindeyim cuma günü tanışma toplantısı yapılacak galiba , facebook tan grubumuza üye olursanız orda sizi görmek isterim :)

Scudo
Herkese iyi dileklerinden ötürü teşekkür ederim , fren kolları dediğiniz gibi üstte en yakın zamanda olması gereken eğimi vericem :)

hayırlı olsun çok güzelmiş iyi günlerde kullanın :)

Ustam bu bisiklet kaç kg ? Bu arada bisiklet gerçekten çokk güzel hayırlı uğurlu olsun :)

Hayırlı olsun :)gördüğüm kadar ile vites kolunda gösterge yok galiba

çok güzel bir seçim olmuş güle güle kullanın keyifli pedallar...

Güle güle kullanın. :)

Forumda zincir çapraz kullanım diye aratırsanız vitesleri nasıl kullanacağınıza dair bilgileri edinebilirsiniz. Fotoğraflarda çapraz kullanıyorsunuz :)

Hayırlı olsun.18 gün sonra bende bu bisikleti alacağım,sabırsızlıkla bekliyorum :)

Bu seriyi çok beğeniyorum kadrosu çok hoş kazasız belasız pedallamalar dilerim :)

Herkese tekrardan teşekkür ederim :) Doğru vites kullanımını öğrendim uyarılarınız için teşekkür ederim , kilosunu daha ölçemedim en kısa zamanda halledicem,çekiş nasıl diye merak edenler için 30 vitesin pek bir farkını göremedim belkide aralığın fazla olmadığındandır ama çekişi gerçekten güzel,bisiklet toprağa girince bir anda şaha kalkıyor resmen beni asfalta götürme diye yalvarıyor :)

Yeni biri bu bisikleti almış sandım çok heyecanlandım :) Ancak defalarca incelediğim konuymuş :) Hemen aklıma geldi acaba bikeandoutdoordan mı almıştır. Bitmişmidir ordaki 751 :D :D Sanırım çok bencil biriyim :)

Güzel bisiklet. Doğr bir karar vermişsiniz.. :)

Rengi süper, hayırlı olsun

Geri