Scudo Sports

Sedona 751 :)..

umutdokuz

Üye
Tepki
5
Arkadaslar araniza yeni katildim ilk bisikletim olacak bu gun sedona 751 siparisini verdim cumaya kadar elimde olur umarim 1300 tl ye aldim.sizce bu bisiklet nasil .yorumlarinizi bekliyorum...

Scudo
İncelediğim kadarıyla çok hoş bir bisiklet. Pek anlamam ama gözüme çok güzel gözüktü parçaları da bir o kadar kaliteli.Hayırlı olsun. İyi pedallamalar :)

@Burak Açıl
:)) burak inan bir haftadir bunu arastirdim son kararim bu oldu :)... Sence nasil

Yanlışım varsa düzeltin.

Bu bisiklet 1300 tl ve alivo set var sizce deore olması gerekmez mi?

Bu arada hayırlı olsun bol pedallamalar.

Ben de Sedona 751 sahibiyim ve çok memnunum. Gerek kadro, gerekse donanım kalitesi açısından fiyatı gayet makul bir bisiklet.

@YusufCAn: Sedona 751'in vites sistemi full Sram X5'dir.

(link)

@Bulentt

Bulent bey merhaba siz 571 kullanicisi olarak artilari ve eksileri nedir sizin icin bu bisikletin..

@umutdokuz

Hayatımda ilk kez Sram vites sistemi kullanıyorum ve vites geçişlerinin çok seri olduğunu söylemeliyim. Öte yandan Shimona'nun aksine Sram vites kollarında gösterge yok ne yazık ki. Kadro ve maşası da çok iyi. Selesinde jel desteği yok gerçi ancak önceki Salcano bisikletimin jelli selesinden daha rahat ediyorum.

@Bulentt

Sanirim eksileri artilarina gore az umarim bende sizin kadar sevebilirim bisikletimi

@Bulentt

Özür dilerim benim baktığım sitede alivo gösteriyodu :D

(link)

Verdiğiniz linkteki 2011 versiyonu ;) Bu sene ki versiyon resmen çağ atladı ve 30 vitese geçerek vites sistemini ve daha bir çok donanımı tamamen yenilendi :)

Geri