Scudo Sports

sedona 751 salcano insomnia15x5 hangisini almalıyım

selami atay

Daimi Üye
Tepki
239
Bisiklet
Giant
bu iki bisiklet arasında seçim yapamadım yardımcı olurmusunuz bunların fiyatında diğer bir marka model önerilerinede açığım. salcano insomnia 15x5 (link) sedona 751 (link) herkese teşekkürler

Scudo
Bence sedona :) salcano 27,5 sedona 26

arkadaşlar tercih nedenlerinide yazarsanız benim için iyi olur sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var bisiklet konusunda acemi sayılırım.sedonanın maşa ve kadro kalitesini bilmiyorum salcanonunda bazı yerlerinde özellikler yazmıyor bunlar ve ortagöbek kalitesini bilmiyorum.bu mesajımdan sonra uyumalıyım gece çalıştığım için gece yazmaya deva ederim

bence sedona her bakımdan güzel görünüşü bi kere harika ben olsam iç düşünmeden sedona

Salcanonun maşası iyi. Onun dışında çok bir fark yok arada. Büyük teker tercihim, Salcano'daki gibi. Ama sonuç olarak Sedona 751'i alırdım. Onca şey okuduktan sonra Salcano'ya pek sıcak bakamıyorum artık.

@Ahmet Tarık

Ahmet beye bende katılıyorum salcano'ya bende sıcak bakmıyorum :)

selamı bey ben salcano markasını kullandım acıkcası salcano son senelerde baya bı ılerledı su an sedona 781ım var hıc bıseye degısmem eger cok fıyat farkı yoksa sedona al derım son zamanlarda bıldıgım kadarıyla 2sınınde kadrosunu yapanlar aynı dıye bılıyorum 2sıde yerlı marka sram hıc kullanmadım fakat tepkımelerının shımanoya gore cok guzel oldugu bı cok kısı soylemıstı bence sedona 751

salcano 27.5 teker çapına sahip , yeni bir teknoloji diyebiliriz bunun için. Sedona ise 26 teker çağına sahip hepimizin bildiği standart teker çapıdır. Salcanoda ki 27.5 teker çapı hem arazi hem de yol tutuşunda daha avantajlı. 29 tekerin tutuş ve yaklaşma açısı ile 26 tekerin çeviklik ve hızlanma özelliklerini bir arada bulunduran bir özellik. Her ikisie X5 setli bu konuda eşitler. Fakat ben alıcak olsaydım daha çok bildiğim rockshox maşa , 27.5 teker çapı gibi ufak artılar ile salcano bana göre bir adım önde. Tercihim salcano dan yana olurdu. Tabi bu fiyata da yansımış. Salcano sedona dan 200 lira daha pahalı. Yani ikiside fiyatına göre iyi bisiklet. Alabilirseniz salcano yu alın, eğer para çıkışmazsa sedona da gayet yeterli olacaktır.

Kesinlikle Sedona 751.Bende 751 alacağım ,doğru karar verdiğimi düşünüyorum.

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim şimdiki bisikletim salcano astro 270 srd jant telleri hariç memnunum jant telleri paslandı sramx5 kullanıyor vites ve göbekler şimdiye kadar hiç tamir görmedi her gün 44km yol gidiyorum yaptığım dağ turları hariç iki yılı geçti alalı

arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim henüz olduğum yerde salcano ve sedona modeli gelmemiş olduğu için bire bir görüp test edemedim sanırım tercihim salcano olacak gibi.hala araştırmaya devam ediyorum daha başka önerilere açığım

Merhaba arastirmiya devam ediyorum sanirim biraz zor begeniyorum en onemli unsur kararsizlik diyebilirim.tabii birde aradigim ürünün oldugum yerde olmamasi tekrar sizlerin tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum carraro crx 960 salcano Assos 50slx sizlerin tercihi ne olurdu ikisininde liste fiyati ayni

Geri