Scudo Sports

sedona 741 mi kron xc1000 mi?

Tepki
1
ben bir kaç gün sonra bisiklet alıcam sedona almayı düşünüyodum ama aklımın bir köşesindede kron var hangisini tercih ederdiniz neden ? teşekkürler.

Scudo
sedona nın vites sistemi acera kron un ki ise alivio,üstüne bir de kron da ömür boyu kadro garantisi var.bu ay içinde bende alacağım kron xc 1000.tabi diğer arkadaşların da tavsiyelerini dinleyin,ben yeni sayılırım.

Sedanonun kadro tasarımı oldukça başarılı. Kablolar kadronun içerisinden geçiyor. Çok gereklimidir :cool: sadece bir detay.

ben kron' u tercih ederdim sedona' nın köşeli kadro tasarımı pek hoşuma gitmiyor iki bisiklet arasında pek fark yok hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın

Yeni kronlar nasıl bilmiyorum ama kayseride sedonada kronda kullanan arkadaşlarımız oldu genel görüşümüz sedonalar kronlardan daha sağlam ayrıca hazır almanı değil dizmeni öneririm daha ucuza mal olur ve bisikletinin ne olacağını sen belirlersin

önerileriniz için çok teşekkürler dün sedona 741 aldım şimdilik çok iyi bir bisiklet gibi görünüyor tavsiye ederim.

@kağan ağbaş

yok zaten kötüdür demedim kullanan arkadaşlarımız çok ama ben kronu tercih ediyorum.not:bisikletim corratec :D

Geri