Scudo Sports

Sedona 731

Scudo
Süper :p kazasız, belasız, çiziksiz ( ki bu insanın canını çok acıtıyor ) ve mtb dolu sürüşler diliyorum :kahve:

Bu bisiklet ne ara piyasaya çıktı ne ara satıldı belli değil,hiç bir bisikletçide yok aylar önce bitmiş :)

Evet :) ben 15 gün oldu alalı... bu canavar için 18 tane bayi'yi tek tek telefonla aradım :)

Teşeşekkür ederim; ben liste fiyatından yani 750 $ dan aldım. oda sanırım 1385 lira yapıyo..

hayırlı olsun :) bende 741 731 arasında gidip geliyorum :)

Hayırlı olsun... kazasız belasız sürüşler...

Bende de aynı bisikletten var, renk uyumu sağlayan bir suluk kafesi almıştım ama suluk bulamadım, sizinkinin rengi fena değil.

İnternetten mi aldınız?

Hayırlı olsun kadro rengi, duruşu çok güzel,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

@Mustafa BAYRAKTAR

Yok hayır netten almadım satın aldıgım bisikletçi hediye etti :D

@umutcelikel

Aynen sabrın sonu selamettir :)

bende 731 741 arasında kaldım hayırlı olsun bisikletiniz

Valla kardeşim tercih senin ikiside çok güzel hangini alırsan al memnun kalacaksın

hocam hayırlı olsun öncelikle sram viteslerden ve frenlerden memnun musunuz pek çok şikayet duyuyorum.

Öncelikle hayırlı olsun.Kazasız belasız keyfini çıkarırsınız inşallah.
@Yavuz Arı
Bende aralarında kalmıştım 741 aldım kadro rengi sebebiyle daha sonra yükseltirim diye düşündüm.Sonuçta kadro rengi değişmiyor.Karar vermek zor :)

gerçekten süper bir bisikletin sahibi olmuşsunuz... güle güle kullanın keyifli pedallar....

@Can TOPCU

Evet bende almadan önce epeyce olumlu olumsuz yorum okudum ama olumlu yorumlar ağır bastı diyebilirim.. Ben yaklaşık 20 gün oldu alalı hergün ortalama 15 km bisiklet kullanıyorum hafta sonları 30 km kullandığım oluyo,şu ana kadar her hangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım vites geçişleri gayet seri firenler istedigim gibi, ama forumu araştırınca sramdan şikayetçi olanlarda var bu tabi bir bisikletten ne beklediginle alakalı bişey diye düşünüyorum.. Adam Cannondale binip shimano xtr vites felan kullanıp sonra gelir sedona yarı prof 731 i kullanırsa tabiki beğenmez :D

Geri