Scudo Sports

Sedona 729 umu bugün aldım 27.06.2013

@Berkant.dogan

721 e hiç bakmadım açıkçası. 29" ilk gördüğüm andan itibaren hoşuma gitti

Scudo
@merdosoft

Kaçkar Bisiklet Göztepe'den aldım kredi kartına 12 taksit ile liste fiyatıyla 1200 TL. Biliyorsun işin içine taksit girince pazarlık şansın pek olmuyor. Ama nakitte %10 gibi bir indirim söz konusu. Sedona 729 u aradığım pek çok yerde ellerinde bulunmadığını söylüyorlardı. Kaçkar'dan önce daha küçük bir bisikletçi elinde olduğunu söyledi gittiğimde kadrosunda sedona 729 yazan ama rengi kullanılan grupları belirtilenin çok dışındaydı. Kahve-Beyaz renk shimano grup (SRAM olması gerekirken) anlam veremedim bıraktım. Aramaya devam ettim Kaçkar bisikletin de 3 şubesini tek tek aradım neyse ki Göztepe şubesinde bulundu ve ertesi gün sabahtan gittim aldım. Gözümün önünde kolisinden çıkarıp toplayıp ayarladılar ve tabi böyle olunca insanın içine daha çok siniyor.

bu hissi bilirim aynısı bndede oluyor sırf bu yuzden hergün bisikletimle 2 saatlik geziye çıkıyorum(egolarımmı var ne ) :D hayırlı olsun abicim iyi günlerde kazasız sürüşler.Bu arada en yakın zamanda bir kask edinmelisin ;)

@Tugay Kalbinur

bir de kask vardı di mi. Bakacağım ona da. Teşekkür ederim :)

hayırlı olsun aynı bisiklete sahibiz doğru bi karar vermişsin emin ol :)

@Arif.önder

balkonda duran bisikletimi günde bir kez şöyle bir uzaktan bakıp sağına soluna öyle çıkıyorum :D

Güzel bisiklet. Güle güle, kazasız belasız kullanmanız dileklerimle...

29 la ani hamleler yapmak bisiklete hakim olmak zordur hele ki 60 70 kilo isen ;) 26 jant akicilik tam kontrol saglar bence yinede cok guzel hayirli olsun

Sanırım ben de yarın yada pazartesi bundan bir tane alacağım. Deneyimlerinizi paylaşmaya devam ederseniz sevinirim. Arkadaşın yazdığı gibi 60 -70 kilo değilim. 190 boy 100 kilo üzerinde olduğum için sanırım en doğru tercih bu olacak...

hayırlı olsun. güle güle kullanın :) donanım olarak gayet iyi bir bisiklet bu fiyata.. kazasız, bol pedallar diliyorum...

Söylendiği gibi 65 kg kullanıcı olarak 26" e göre daha zorlasa da 29" i de tereddüt etmeden 26" kullanır gibi hakim sürüş sergilersen sorun yok. Bisikletin seni değil senin bisikleti kontrol ettiğini unutmadığın sürece kg ve boy pek sorun sayılamaz. Her şey pratikte bitiyor. Ben de dün sınırları fazla zorlamadan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama lastiği cortlatmayı başardım adada. 29" in bir olumsuz yanı da küçük bisikletçilerde (adalardaki gibi.) 29" iç lastik bulunamama sorunu :d bundan kelli çantamda 1 adet iç lastik bulunduracağım.

Geri