Scudo Sports

Sedona 720 mi kron xc150 hd yoksa xc250

Tepki
0
Merhaba kadro boyu benim için çok önemli boy um 170 cm kilom 70 xc 250 hoşuma gitti ama 29 jant 1.70 boyundayim kullana bilir miyim siz hangisini önerirsiniz? Cevap Verirseniz sevinirim

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum ya kron xc150 alaçam ya da sedona 720, xc 250 de var ama o 29 er jant para sınır ım 1200 tl

Scudo
@Cumali Aydın

170 boyla da rahatlıkla 29'' bisiklet kullanabilirsin. Ancak bu senin biraz tecrübene dolasıyla hakimiyetine bağlı.

Ben 720 kullanıyorum. Oldukça memnunum.

Arkadaslar bisiklet alıcam şehir bisikleti ve ya katlanır bisiklet onerileriniz için şimdiden teşekkür ince teker olmasın

@Cumali Aydın

(link)

Kullanabilirsiniz bu bisiklet uygun size.
72 km yol yapmış yazıyor bu 2 ya da 3 kez sürüldüğünü gösteriyor, faturası garantisi var resimlerde de tertemiz gözüküyor bence kaçırmayın.

@Cumali Aydın

Gayet iyi bi bütçe ile bakıyosunuz ben de önermem 2. El. Kendiniz de beğenebilirsiniz salcano/bianchi gibi sitelere bakıp.

@Caner Barut

2. El dediğiniz bisikletin sıfırdan farkını görüyor musunuz?

@Cumali Aydın

Bisiklet gördüğünüz üzere bisiklet mağazasında illa ki taksit yapılıyordur üzerinde aksesuarlarını da veriyorlar gayet uygun bir bisiklet ihtiyacım olsa ben kaçırmazdım valla. :)

Samet Saol olmaz sanada hayırlı satışlar

Salcanoyu begendim ama daha çok yardım ederseniz sevinirim:)

@Berke Kazankaya

Berke abi o dükkan bizim burda , yakın sayılırız. Yani arkadaş alacaksa gönül rahatlığıyla oradan alabilir bisikletini.

Yok o almayacak hiç bir şey anlaşıldı.
Bisikletten anlasa söylediğim gün alırdı. :)

Gösterdiğim bisikleti al bence... :)

Geri