Scudo Sports

Sedona 711v Beykoz Dağ Yollarında

Scudo
''çok güzel olmuş ellerinize ayaklarınıza saglık ''

• Beğen
Tepkiler: harictengazel
@Burak Durel kusura bakmayın forumda yeniyim o 50 gönderi yapmadığım için özel ileti cevaplayamıyorum o yuzden cevabı buraya yazıyorum...

A.Feneri de gelmeye yakın, köy yolundan çıktıktan sonra mezarlığın oradaki kavşaktan sola dönerek aşağıya inelin "Kabakoz" denilen yer... Eskiden o doğal kumsal yüzülebilyordu fakat artık Deniz Kuvvetleri tarafında kapatıldı. Yol harici çevre kısımlar askeriye tarafından kapalı...

http://i52.tinypic.com/2zs2pvn.jpg

İlk resimlerdeki at da gözüküyordur umarım :)

Estetik fotoğraflar ve örnek model oluşturacak güzel bir tur olmuş, eline, yüreğine sağlık. Kazasız bol eskitmeli pedallamalar...:)

• Beğen
Tepkiler: harictengazel
Haftaya hafta sonu bu turu tekrarlamayı düşünüyorum eşlik edecekleri beklerim...

Yorum yapanlar arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim

@Ercan Topalak

Hocam Anadolu Fener' liyiz biz. Çok güzel yerlerdir. Dediğiniz yerden askeriye yakında çıkacak. Kabakoz tarafları gerçekten gidilmesi gereken yerler.

süper bisiklet güle güle kullanın... bariyere yaslanma pozu süper çıkmış... :) keyifli sürüşler...

Ercan bey bisikletiniz çok güzel ama sele borunuz ters takılmış. Seleye bağlandığı noktadaki öne doğru olan kıvrımın arkaya doğru olması lazım. Bu şekilde dizlerinizi zorlarsınız.

Geri