Scudo Sports

Sedona 711v (2011) Vs Kron Xc 1000 (2011)

@Emre Gözütok
Şimdiden hayırlı olsun :) Bugün bisiklet grubunda bir abide gördüm.Bir tur atma sansım oldu.Parasına degiyormuş :) Kendi bisikletimden memnun olmama ragmen onu da denedim.Şu kadarını söyleyeyim marka saglam oldukca bisiklete verilen para hakkını veriyor arkadas. :)

• Beğen
Tepkiler: Emre Gözütok
Scudo
@Veysel Yılmaz

Gönül ister ki sedona 741 alalım ben de onu incelemiştim şahane bisiklet:)
Ama bütçe bu kadar ileride inşallah daha iyisini alırız :)

• Beğen
Tepkiler: Veysel Yılmaz
@Emre Gözütok
Bisikletten kopmadıkça bütce de oldukca daha iyisinin hedeflenecegini düşünüyorum zaten :) İnsan sürekli daha iyi hale getirmek istiyor onu farkettim :) bir de aldıktan sonra da iş bitmiyormuş ama işin zoru gectikten sonra hepsi tatlı geliyor :) Hem 741'i netten gördügümle de yeter bana buralarda göremem onu :D Şimdiden cok cok hayırlı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz

• Beğen
@Veysel Yılmaz

Çok teşekkür ederim :)
İnşallah bu yaz ilk turumuzu yapmayı planlıyoruz Akçay'dan geze geze İzmir.
Üniversiteden çok bunu düşünmeye başladık umarım herkes için hayırlı olur.
İlk turumuzdan sonra beraber pedallarız inşallah :)

• Beğen
@Emre Gözütok
Öss senesi insan yazı birşekilde gecirmeyi hayal ederek sabrediyor senin de kendine ödülün bu olsun kardesim umarım düşledigin turunuzu en güzel şekilde gerceklestirirsiniz :) Kararların verilmiş olmasının rahatlıgı gibi birşey yok gercekten.Güzel seciminiz hayırlı olsun şimdiden.

• Beğen
arkadaşlar bende bugun baktım kocaelinde bır bısıkletcıde kron yesıl sıyah 1000 modelı ama bana okadar hos gelmedı heralde bundan yuksek kadrosu oldugu ıcın kadro boyları nedır acaba kron xc1000lerın ve masası xct masaydı farklılık gosterıyormu yardımcı olurmusunuz?

@koraycan

Muhtemelen 2010 modelidir o. Yenilerinin 3 ayrı renk seçeneği var kırmızı, beyaz, gri(en güzeli :) )

• Beğen
bende dün bakmaya gittim bursada ancak kron xc 1000 (2011) yoktu mağazada,bakamadım dolayısıyla,görmeden almak istemiyorum!
sedona 711'e baktım kırmızı rengi çok hoş...

koraycan senin baktığın 2010 model olması lazım, bisiklet tamamiyle değişmiş 2010 ile 2011 arasında hem görünüm hemde donanım farkı var!

evet dedıgınız gıbı sanırım ben 2011 almayı dusunuyorum grı 18" kadro boyu bana uyar sanıırm 178 boyun var o yesıl sıyahın kadrosu cok dıktı heralde 20"den yukarıydı. 800 lıraya getırırm dıyor.bırde daha buralara gelmeden once salcano almayı dusunuyordum 242 srd veya 240 srv sızce bu tercıhlerımden vazgecmem dogrumu?

@koraycan

18" kadro boyu sana uyar. Fakat 2011 XC1000'leri şu şekilde yapmışlar:
Gri: 20"
Beyaz: 18"
Kırmızı/siyah: 16"

Yani demem şu gideyim 18" gri kadro alayım olmuyor, 18" istersen sadece beyaz renk oluyor anlamında. Beyazı da çok hoş bu makinenin, kırmızısı da...

Bir de çok düşünme bu kadar al birini geç.

2 aylık bisiklet arayışımın sonucunda carraro 419v alıp geçmeye karar vermiştim. 1buçuk senedir ara verdiğim bisiklete hızlı bi dönüş yapacaktım. ankara performans bisiklete gidip carraromu alacaktım hızla.pazarlığımı bile yaptım çok detaya inmeyim aşşağı yukarı hepsi aynı aslolan binicidedir diye düşünüyordum. satıcı arkadaşın çıkmasıyla 5 dk bi boş zamanım oldu. o sırada O'nu gördüm ilk görüşte aşk gibiydi. çok çekiciydi ilk anda ona sahip olamayacağımı düşünmüştüm ama sadece 150tl farkla 10 dk sonra kolkola yollardaydık:)

Şaka bi yana arkadaşlar süper fiyat süper bisiklet ben performans bisikletten 760tl 6 taksitle aldım. hatta ufak bi pazarlık ve hediyesiyle. Ki ben nette 3 gün araştırmadan 2.5litre kola bile almam:) görür görmez direk bunu istiy.orum dedim carraro birden oyuncak gibi geldi gözüme 600 ona vereceğime 150 lira daha vereyim dedim. Kadro zaten mükemmel aktarma ful alivio ve bu sene 9lu kaset olmuş. bütün göbekler fren sistemi shimano. isimsiz veya sis hiçbir parçası yok.

kron hem kadro hemde kompenantlar bakımından iyidir hemde ömür boyu kadro garantisi var. :D

@burhan alfatlı

Bir arkadaşım değinmiş xc1000le 711v yi kıyaslarsan xc1000cevabını alırsın herkesten. xc1000 üstündür bu durumdayken.
V frenler senin için yeterli ise güzel donanımlı ve güzel kadrolu bir bisiklet xc1000 tavsiye ederim. Ben baya baktım ama 741 aldım gerçi.Dediğim gibi frenler..

al kardeşim xc 1000 en iyisi 5 kuruş fazla olsun iyi olsun ayrıca sedona 711in dengi sadece xc 500 dür yani xc 1000 711 in arasında donanım ve kadro olarakda çok fark var bende kullanıyorum iyi bisiklet

Geri