bence bekleme 2011 leri. kataloğa baktım çok fazla bir değişiklik yok.birde 2011 geliceği için indirim yapıyorlar.sedona 741 v 2010 öneririm.peşinde 750 tl .
Konu açılalı baya olmuş; ama okuyacaklar için yazıyorum; çünkü bu konuda çok soru oluyor.
Öncelikle fren karşılaştırmalarının yapıldığı makaleleri okuyup ondan sonra: "yaa mekanik çok arıza çıkarıyo da..., işte diskler sürtüyor da..., efendim disk ağır da..., diske ne gerek var da..." diye sallayın.Tamam ben de size kısmen katılıyor ve mekanik (hidrolik değil) disk fren yerine v-fren tavsiye ediyorum; ancak burada bisikleti alacak kişinin kullanım tarzı da önemli.Siz bol yağışlı ve çamurlu bir yerdeki kişiye disk alma çok gereksiz, v-fren al derseniz; ben de size gülerim
V-fren soruyorsunuz sanırım? Eğer disk soruyorsanız, kendi satılık disk modelim Doruk Bisiklet'te duruyor, yarın telefon açıp Turgay abiye sorabilirim.Forumlardaki kullancıların verileri daha sağlıklı oluyor
Tüüüümmmm "Sedona 711" ve "bisiklet tavsiye?" başlıklarını (tabii bütçesi benimkinin fiyatı civarındakilerin başlıklarını), kendi satılık bisikletimin reklamlarıyla dolduruyorum gece gece (hatta sabah oldu) Eğer 2.el, temiz, Sedona 711 D 2010 model düşünürseniz özellikleri ve ilan aşağıdaki linktedir:
Ayrıca başlığı açan kişi, donanımların ayrıntılı özelliklerini istemiş olabilir.Mesela selesi, maşası, kadrosu nasıldır gibi...O yüzden hemen yargılamayalım lütfen
Ben mavisini aldım üzerinde Alexrims Jant çemberlerini Beyaza Jant başlarını Maviye çevirdim istersen buradan bak... https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=79468
Gelelim 2011 modellere. onuda araştırdım 2011'de Shimano 10 sistemler nedeniyle ve ekonomi nedeniyle zam yapmış ayrıca mavisi yok. Alt model olduğu için komponentler bu seride yükselmeyecek ama fiyat artacak....
Şiddetle Maviyi öneriyorum
Şaka bir yana, 711 de Siyah beyaz kombinasyon biraz sırıtıyor gibi geldi kÂnÂtimce, bende 711 kullanıcısı olarak mavi rengini kullanmaktayım,Hem canlılık olsun hem duruş olsun çok güzel,Trafikte ise ciddi anlamda fark yaratıyor
Herkese değerli düşünceleri için çok teşekkür ederim. Tercihimi siyahtan yana kullandım dikkat çekmesin ki çalınmasın Ben trafikte dikkat çekecek ışıltılar bulurum diye düşündüm ... bisikletimi sipariş ettim tekrar tekrar sağ olun arkadaşlar...
711 öneririm Hem açıları olsun hem renk konusunda olsun çok canlı ekipmanları ile Güzel bisiklet.
Yalnız değinmeden edemiyeceğim Sedona 711 Hakkında 3 adet konu açmışsınız,Gereksiz yere uzatılmış.Tek konu başlığı altında diğer sorularınızıda yazsanız daha mantıklı olur.:in:
Kusura bakmayın ama bende kullanıyorum bunlar amatör bisikletler, yani daha ağır oluyo ya şimdi disk biraz fazladan ağırlık olmuyo mu? bencede diske para verecegine bi üst modelinin v frenlisine ver, bence sizin fikirlerinize saygı duyarımm