Scudo Sports

Sedona 711 veya 721 hakkında

sedona 711V kullanan arkadaşlar tecrubelerini benimle paylaşırlerse sevinirim.

benim boyum 1,75 . bacak boyum 74cm

kadro hesabı:74x0,59=43.66 43,66/2,54 =17,19"

bu durumda sedona 711V nin bana en uygun kadrosu hangisi? 16" olanımı? 18" olanımı?Malum 17" kadro sedona da mevcut değil

Scudo
şuana kadar 16" diyen olmadı.şimdilik 18 " benim için daha uygun bir kadro.yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.

bencede 18 al benim boyum 1.88, 20 inç alacaktım bulamadım çaresiz 18 aldım ama aklım hala 20 de

Benim boyumda 1.75 civarı.Ama 16 yaşındayım ve boyum hala uzamakta bisikleti alırken acaba kadro boyuna nasıl karar vermeliyim..?

bizde 711-D (2009 kadro) var.711 ler sport series diye geçer yani kadro geometrileri farklıdır XC serilerinden(örn:741). sportlar daha küçük ve çeviktirler, xc kullanırken bazen sorun yaratıyor.alabiliyorsanız XC serisi alın ;=)

bildiğiniz gibi 711V için ölçünüze uygun olan 17'' kadro yok...

o nedenle 2. mesajdaki cevaba göre kararınızı verin derim :yes:

bende de 711V var ve çok memnunum...

arkadaşlar bugün sirkeci aslı bisikletten 2011 model 711v ler için park ayağı aldım 20 TL ye, montajını çok kolay bir şekilde kendim yaptım. sizi bilmem ama bana çok lazım oluyordu, bisikleti yaslıyacak yer aramaktan sıkılmıştım iyi oldu...

bagaj almadan almayacağım ben park ayağı...

böyle lastiği dayayarak falan parketmek çok havalı oluyor :)

bisiklet almaya gidince iki kadroya da bin, hangisi uygunsa onu al. 18" alabilirsin rahatlıkla.

@Cihat ÖZİNAN

benim boyum 1,77 ve 18" Sedona kullanıyorum.
Gidip denedim en uygunu 18 oldu

cihat arkadaşlar gerekenleri söylemişler zaten..
bir kez daha söyleyeyim
boyuna tam olacak kadro 17" tir.
1" küçük ya da büyük almak çok fazla farkettirmeyecektir.
kıvrak arazi kullanımı için 16" al, daha çok yolda sürücem diyosan 18" al bir sorun olmaz :)

711v almayı planlıyorum. Bu bisikletle tura çıkılırmı. Sonuçta dağ bisikleti. yolda biraz zorlar belki.
Fikri olan varmı bu konuda.

neden çıkılmasın ? eğer çekinceniz varsa lastikleri slick lastikler ile değiştirebilirsiniz. arkaya heybenizi bagajınızı takıp, gerekli teknik ekipman ve yedek parçalar ile istediğiniz yere gidebilirsiniz.

Geri