Scudo Sports

Sedona 711 veya 721 hakkında

Arkadaşlar beyaz renk yok mu 711v'lerde ?
İnternette göremedim ama forumda bir arkadaşın konusunda 711v beyaz renk var .
Resmi de bu :

http://img607.imageshack.us/img607/3058/sany0013h.jpg

Scudo
Ben de şuan senin sıkıntını çekiyorum bisikleti alcağım yerde 711 mavi var, bende bi ara mavi renk alayım dedim sonra vazgeçtim şimdi 2011 modelinin siyah rengini bekliyorum..

arkadaşlar merhaba uzun araştırmalar sonucunda ilk bisikletimi aldım, buradaki paylaşımlarınızdan da çok faydalandığımı söylemeliyim bunun için hepinize çok teşekkür ediyorum.

2011 sedona 711v + sedona kask + sedona eldiven + güzel bir kilit, peşin 650 TL

aldıktan sonra sorulmaz ama ben yinede sorayım sizce fiyat nasıl...

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın..iyi fiyata almışsınız bence.

• Beğen
Tepkiler: nejat özkan
Hayırlı olsun. Ben de iki ay kadar önce iki tane aldım 600er liradan bir siyah bir kırmızı. Sizin fiyat da iyiymiş. Aslında 540 liraya da bulmuştum ama yeri uzaktı, bakıma götürüp getirmesi zor olur diye yakından 600 liraya aldım.

• Beğen
Tepkiler: nejat özkan
teşekkür ederim arkadaşlar bende uzun süre fiyat araştırması yaptım piyasa nakitte 600-650 tl civarıydı yanında kask eldiven ve kilit hediye verdiği için atilla bisikletten almayı tercih ettim ama sıkı bi pazarlık yaptım, atilla beyde gerçekten bu işe gönül vermiş bir insan her konuda çok yardımcı oldu sağolsun.

fiyat cok iyi hediyelerde güzel güle güle kullanın kazasız belasız bende almak istiyorum fakat samsunda bayisi yok nası alabilirim internette 800 tl yazıyor

Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Ben de sedona 711 araştırıyorum kaç gündür.
Kadro boyu ne kadar acaba. Ben 180 boyundayım. Kaç inç almalıyım?

18 '' alırsan senin için en iyisi olur.

• Beğen
Tepkiler: Oğuz Özcan
Peki nasıl 650 liraya mal ettiniz o kadar şeyi. Ben de 711 V alacağım. Fakat bulunduğum yerde( Manisa / Soma ) Sedona alabileceğim yer yok. Biraz acelesi de var, hemen almak istiyorum. İnternet almak zorundayım fakat sadece bisiklet 680 lira. Sizce çok mu pahalı? Verilmez mi bu para?

ben 1.88 boyundayım, aslında 20 inç aradım ama istanbulda bile yok, sonra 18 inç almaya karar verdim gayet rahat kullanıyorum sizin boyunuza görede 18 inç tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Oğuz Özcan
711v nin normalde nakit fiyatı şu anda 680 lira, atilla bisiklette kampanya vardı ben o yüzden uygun aldım, internetten sitesine de bakabilirsiniz...

Geri