Scudo Sports

Sedona 711 V

parçayarak satmayı düşünürseniz jantlara talibim fiyatta anlaşırsak kadroyu ve maşayı da düşünebilirim :D

3ünden en az birini alacağım fiyatta anlaşırsak

Scudo
Bu bisiklet dakarın yarısı bile olamaz BNM DAKARDA ACERA SET VAR ARTIK HEMDE SATILIK DEĞİL =)

Selam arkadaşım..
375 liraya 711.. İnanılmaz.. Ama lütfen bisikletini bir oto yıkamacıya götür. Güzelce köpüklü sabunlu fırçayla ve basınçlı suyla yıkat. Sonra temiz halde bir iki resim daha koy.. Bak hızlanacak satış görürsün...

@Ayhan_Işık

arkadaşım satışımı baltalamaya çalışma etik ol senin satışa sunduğun dakar ortadaydı
benim sattığım 711 ortada bakan anlar zaten fazla söze gerek yok

@paramedik34

Teşekkür ederim
bakıma yıkatmaya götürmeye bile zamanım yok 3 aydır bisikleti kullanamıyorum iş güçten hep söylüyorum nakit ihtiyacım olmasa satmam para bulmam lazım yıl sonuna kadar bisikletide o sebeple satıyorum

400 lira aslında para değil satılırsada satılmazsada problem değil benim için

parçalanırsa kadroyu düşünebilirim ;)

@Salih YILMAZ

Kargo ile yollamak işime gelmiyor kargoya güvenmiyorum hasar görebilir alacak kişi gelsin görsün kontrol etsin içi rahat etsin istiyorum üstelik ben kargo ücretini karşılamıyorum en az 50 lira kargo ücreti tutar bu sebeplerle şehir dışı yollamıyorum

@semihh

Bisikleti parçalayarak satmıyorum

kargo 50tl tutmaz PTT ile olursa bildiğim kadarıyla 1 kiloya kadar 3.5tl ve ve artı her kilo için 50 krs gibi bir para alıyorlar buradan bakabilirsiniz (link)

Evet, PTT kargo ile o kadar tutmaz. Hatta kargoyu da ben karşılayabilirim ama zarar görme konusunda haklı olabilirsin. Bisiklet nasıl paketlenir ben de bilmiyorum. Zarar görürse iki tarafa da dert olur.

@ömer faruk karadağ

sitedeki liste bu ben aldıktan sonra üzerinde hiçbir değişiklik yapmadım

@M.Uğur Özkol

@Salih YILMAZ

kargo olayına güvenmiyorum tekerleri çıkarmak kutulamak gerekir üstüne yolda bişe koyarlar sıkışır jant yamulur kadro çatlar iki tarafada dert o yuzden şehir dışı yollamıyorum

ben yollamak taraftarı değilim ama bişe olmaz yolla derseniz yollarım

@Salih YILMAZ

:) benim için problem yok diyorum ya ben veririm yollarım karşılayan alır ama yolda başına bişey gelirse mesuliyet kabul etmem

Geri