Scudo Sports

sedona 711 v arıyorum

Tepki
0
sıfır sedona 711 V arıyorum. yardımcı olabilir misiniz? max. 750 tl bütçem var. 711 v den düşük özellikte olmayan önerebileceğiniz bisikletler var mı?

Scudo
arkadaşlar 750 TL ye kadar sıfır MTB arıyorum.aslında sedona 711V almayı düşünüyordum ama bayilerde bulamadığım için mecburen başka birşeyler bakmak durumundayım.önerilerinizi bekliyorum.bildiğiniz elinde 711V olan yer varsa haber verirseniz iyi olur.şimdiden teşekkürler...

mxceyn teşekkür ederim bilgilendirdiğin için fakat ben sıfır arıyorum. önerilerinizi bekliyorum...

19 inch trek 3900 v fren istermisin 2009 model 3 ay önce alındı.. garantisi filan var.. sen sıfır demişsin ama buda sıfır gibi bişey.. salonumda yatıyor..

@saygın sinan

Hemşerim buldum ellerinde 2 tane var acele et kaçırma :D

(link)

711 v baya var pıyasada nasıl bulamdın kardeş performans bısıklete bak sadun abı yardımcı olur sana ondan vardı sanırım

@gokhan erdogan

gökhan ben yaklaşık 10 gündür arıyorum bulamadım. bi yavuz bisiklette var görünüyor 2 tane bi de performans bisiklette var yarın 2 sini de arayacağım. cok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

bende sedona 711v var alalı 1ay oldu garantisi var bisikletin parcaları aynı sadece zinciri deistirdim shımano hg53 aldım msn ekledim seni benim msn
artist_7234@hotmail.com kabul et konusalım

Geri