Scudo Sports

Sedona 701

Tepki
13
Bisiklet
Kron
Merhaba sedona 701den başka tavsiye ediceğiniz marka var mıdır. 400 lira civarı yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Scudo
Pek bilgim olmasa da sanırım Sedona Borla tavsiye ediliyor.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Lighta
@yvzock

salcano pek tavsiye edilecek bisiklet değil... ayrıca eğer 2. el düşünürsen baya uyguna bulabiliyorsun ben pek kullanılmamış kron xc1000 aldım 400 tl kompenatlarıda iyidi sedona 701 de kompenant lar iyi deiğil

• Beğen
sedona 701 borla ve kron xc1000 arasında kaldım ama kron xcye bütçem yetmiyor aldım mı sıfır almak istiyorum sedona borlaya karar vereceğim büyük ihtimalle daha başka tavsiyesi olan ?

@emin palaz

Neden tavsiye edilcek bisiklet değil salcano?

SALCANO ASTRO 240 SRV bu fiyat aralığında tercih edeceğim bisiklet bu olurdu. Astro ve Borla donanım olarak kıyaslanamaz bile. Salcano'nun kadrosuydu, servisiydi diyecekler ama bu fiyata benim gözümde değer. Şimdiden alacağınız bisiklet hayırlı olsun.

• Beğen
@Burhan Özyılmaz

Servisi kötü diyemi eleniyor? bisikleti kullanan siz,bisiklete bakanda siz olacaksınız.. yolun ortasında kaldığınızda herkez servismi diyor? şahsen ((gerektiğinde)) servise götürüyorum yardımcıda oluyorlar.. iyi forumlar

Şu servis muhabbetini de anlamış değilim, sanki otomobil alıyoruz. Bisiklette ne için gidilir servise ? Fren ve vitesleri ayarlatmak için bile servise gidecekseniz hiçbir servisten memnun kalmazsınız.

@Eser Sevinç

Çok doğru,ya salcanoyu almadan önce herkezde bir servis muhhabeti vardı.. o kadarda kötümsenmeyecek bir durumda yok yani ortada.. full ritchey slx bisikletten servis için vazgeçenler bile var :)

• Beğen
aslında salcanoyu kötülemek değilde kompenatları iyi değil çoğu modelde şimdi mesela kronun kadrosu ömür boyu garanti ve kadrosu gerçekten sağlam bu sayede her zaman üzerinde oynama yapabilirsiniz...

• Beğen
701 vereceğin paraya değmeyebilir arkadaşım. Forumda kullanıcılar bikaç grup :D
Çoğu pro kullanıcı Salcano'yu tavsiye etmez birçok nedeni var insanların ama en önemlisi marka kredisidir. İnsanlar salcanoya güvenmiyor anlayacağın, isterse trek ayarında kadro cıkarsın ve yarı fıyatına satsın çoğu insan acaba der :D

Ama burada 'kötü' 'alma' denilen salcano aslında birçok iyi markalar arasındadır. migros bisikleti alacağına bianchi ve ya salcano alırsın, tabi ürün segmentinin bir yerine kadar bu böyle.

Sedona ve Kron mesela ürün gamları daha dar, orta ve üst düzey bisiklet yaptıklarından neredeyse tüm modellerini beğenenler var. Ama salcanonun gamı çok geniş, migros bisikleti ayarında da var, 6bine 8bine son teknoloji bisikletide var. Oyüzden eleştren insanlarda var. Alt segmentin kalitesini gören üst segmentten şüphe ediyor. Acaba 1300vereceğim bisiklettemi ng650 gibi diye insanlar düşünür. Mesela sedonanın en dandik bisikleti 701 o bile bianchinin orta segmentine denk gelir. Kronun en kötü bisikleti xc250 sedona borla ile aynı ayardadır.

Salcano olayı bu şekilde, Tavsiyem 701 alma biraz araştır, hızlı oku biraz en az 1 hafta oku ama, ondan sonra bisikletçileri gez, dene imkanın varsa, kendi hevesini ve kullanım alanını belirledikten sonrada hangisi sana yetiyorsa ve rahat ettirecekse onu al ve keyfine bak. Benimde 3 tavsiyem olacak, Sedona Borla ve Kronxc250 önerilen bisikletler. Salcano'nunda Astro 241sv(sram x4 setli) modelini incelemelisin.

• Beğen
teşekkürler sedona 701 i alabilirim ama bellide olmaz :) yaptığınız yorumlar için herkese teşekkürler.

701 vereceğin paraya değmeyebilir arkadaşım. Forumda kullanıcılar bikaç grup
Çoğu pro kullanıcı Salcano'yu tavsiye etmez birçok nedeni var insanların ama en önemlisi marka kredisidir. İnsanlar salcanoya güvenmiyor anlayacağın, isterse trek ayarında kadro cıkarsın ve yarı fıyatına satsın çoğu insan acaba der

Ama burada 'kötü' 'alma' denilen salcano aslında birçok iyi markalar arasındadır. migros bisikleti alacağına bianchi ve ya salcano alırsın, tabi ürün segmentinin bir yerine kadar bu böyle.

Sedona ve Kron mesela ürün gamları daha dar, orta ve üst düzey bisiklet yaptıklarından neredeyse tüm modellerini beğenenler var. Ama salcanonun gamı çok geniş, migros bisikleti ayarında da var, 6bine 8bine son teknoloji bisikletide var. Oyüzden eleştren insanlarda var. Alt segmentin kalitesini gören üst segmentten şüphe ediyor. Acaba 1300vereceğim bisiklettemi ng650 gibi diye insanlar düşünür. Mesela sedonanın en dandik bisikleti 701 o bile bianchinin orta segmentine denk gelir. Kronun en kötü bisikleti xc250 sedona borla ile aynı ayardadır.

Salcano olayı bu şekilde, Tavsiyem 701 alma biraz araştır, hızlı oku biraz en az 1 hafta oku ama, ondan sonra bisikletçileri gez, dene imkanın varsa, kendi hevesini ve kullanım alanını belirledikten sonrada hangisi sana yetiyorsa ve rahat ettirecekse onu al ve keyfine bak. Benimde 3 tavsiyem olacak, Sedona Borla ve Kronxc250 önerilen bisikletler. Salcano'nunda Astro 241sv(sram x4 setli) modelini incelemelisin.
Taner abi tavsiyelerine uyacağım .

• Beğen
Tepkiler: Taner Erinmez
Geri