Scudo Sports

Sedona 701 mi Carraro Force 500 mu ?

Tepki
1
Bisiklet
Bianchi
Merhaba arkadaslar. Benim butcem tas patlasin 500-550 tl. Ben bu paraya hangisini tercih etmeliyim?

Scudo
Bu iki bisiklette birbirine çok yakın ve sahip olduğun bütçe ile alınabilecek en güzel iki bisiklet. Ben olsam gözüme hangisi güzel gözükürse onu alırdım ama Force 500 bana daha güzel geliyor.

Sedona fanatiği olarak yorum yapmam tarafsız olmaz ama ben yinede 701 diyorum :D

Peki nakit parayla sedonayi veya carraroyu ne kadara alabilirim ve nereden alabilirim bilgisi olan arkadaslarimiz var midir ?

@Huseyin Duzgun

Liste fiyatı üzerine %10 indirim yapın, genelde tüm satıcılar bunu yapıyor zaten. Gerisi de sizin pazarlık yeteneğinize kalıyor.

Sedona'nın Erzincan'da satış noktası yok sanırım, resmi sitesinden satış noktalarına bakabilirsiniz.
Carraro'yu ise Sır Bisiklet satıyormuş. 0 446 214 78 06

Acikcasi Erzincan'da bisiklet fiyatlarini cok buyuk olcude sisiriyorlar. Gecende kron xc250 ye baktim bir bisikletciye 575 lira dedi :)) Bu yuzden Erzincan'dan alinmaz gibi geldi bana :)

Yardimlariniz icin tesekkur ederim Tamer bey. Vites sistemleri vb. Olarak sedona al dediler ama bu konuda ne dersiniz

@Huseyin Duzgun

İkisinde de aynı donanım var sanırım. Başlangıç için ikisi de ideal, tercih size kalmış. Servis ve parça kolaylığı, görsellik gibi kriterleri de sorgulayın.

Haklisiniz aslinda. Zaten servis olarak Erzincan gibi bir sehirde kime yaptirabiliyoruz ki :)) Dediginiz kriterleri de sorgulayacagim. Yardimlariniz icin cok cok cok tesekkurler :))

Geri