Scudo Sports

Sedona 650b arka teker donus

Celalettin aktaş

Daimi Üye
Tepki
19
Bisiklet
Sedona
Arkadaslar merhaba bisikletimin arka tekerinin cok ufak elle cevrimi sonrasinda durana kadar videosunu aldim. Sizce akiciligi nasil, neler soylersiniz.(link)

GT-I9500 cihazımdan tapatalk ile gönderildi. Bu nedenle Türkçe imla hataları içerebilir. Kusura bakmayın.

Scudo
Hiç bir anormallik olmadığından yorum da yok herhalde. En azından benim dikkatimi çeken hiç bir şey olmadı...

@celalettin aktas

Evet; siz daha akıcı olmasını, daha uzun süre mi dönmesini bekliyordunuz?

Bir sıkıntı var çok çabuk duruyor, disk sürtüyo olmasın?
Ben kendi tekerimi sizin çevirdiğin hıza yakın bir hızla çevirdim video bitene kadar benimki durmadı siz bu sürede 2 kez çevirip durmasını beklediniz.

Murat bey evet daha akici olmalimi acaba diye dusunuyorum.
Ctorhan sizin gobekler nasil bilyalimi rulmanlimi

GT-I9500 cihazımdan tapatalk ile gönderildi. Bu nedenle Türkçe imla hataları içerebilir. Kusura bakmayın.

@celalettin aktas

Rulmanlı shimano mt15 modeli

Mt15 bilyalı degilmi, oyle biliyorum ama

Muhtemelen diskte çok hafif bir sürtme var ama kafaya takılacak birşey değil.Hemen hemen her diskte var o kadar sürtme.Zamanla balatalar biraz eridikçe düzelir.

@celalettin aktas

Yok bilyalı değil. Bilyalı olsaydı çoktan dağıtmıştım heralde :p Ayrıca özelliklerinde de konik rulmanlıdır yazıyor.
(link)

shimano'da rulman yok bilginize sadece bilyelerin dizilişi daha pro yapılıyor üst seviye göbeklerinde,daha kapalı yani . . .

Geri