Tekrardan merhaba arkadaslar. 5 gundur surekli bisikletin uzerindeyim. Birazcik izlenimlerimi aktarayim. Oncelikle kollar. Ne campy kadar sert ne shimano kadar yumusak. Tatli sert diyelim. Sramin en alt seviye grupseti. Daha onceden doubletap denemek icin arkadasimdan odunc aldigim sram force modeli ile ergonomi neredeyse ayni. Vites gecisleri force kadar iyi olmasa da tiagra seviyesinden hissedilir derecede iyi. Aktaricinin kola verdigi tepki de hizli. Pedal cevirirken vites attiginizda vites gecisi sert ve kisa. Fren performansi ilgi cekici derecede basarili. Uzun omurluluk konusu zaten sramin basarili oldugu bir konu. Jantlara gelelim. Bisikletin uzerindeki jantlar hakkinda pek bir bilgim yoktu. Gercekten akici jantlar. Hizi korumaya istekli. Hemen yavaslamiyorsunuz. Bisikletin kadrosu daha once kullandigim endurance tipi meridadan belirgin derecede daha agresif. Ayakta yada atak yaparken daha hizli tepki aliyorum bisikletten. Belki surus pozisyonumun 1-2 derece asagi inmesiyle de alakali olabilir. He bir de kollarda reach adjustment var. yani vitesi artirdigimiz levyenin mesafesi ayarlanabiliyor. Benim gibi kisa boylu ve kucuk ellere sahipseniz droplarda vites artirmak bazen problem olabiliyor. Kisacasi buyuk bir arti olarak hanesine yazdiriyor. Simdilik dusuncelerim ve yorumlarim bunlar. Ileride dusuncelerimi tekrardan yazarim (52 aynakol biraz buyuk geldi ilk basta fakat simdi alisiyorum)