Scudo Sports

Sedona 621 apex

Ahmet Onur Çakmak

Forum Bağımlısı
Tepki
1.697
Merhaba arkadaslar yeni bisikletim sedona 621 oldu. Pek aklimda yoktu. Ilk denemeler fena degil. Srami daha onceden kullandigim icin (deeme olarak) birazcik onyargiliydim. Bakalim ileriki gunlerde izlenim ne olcak :) hepinize hayirli aksamlar. Sizleri fotograflarla basbasa birakiyorum :) IMG_20150302_230117.jpg IMG_20150302_230041.jpg IMG_20150302_225854.jpg IMG_20150302_225836.jpg IMG_20150302_230117.jpg IMG_20150302_230041.jpg IMG_20150302_230117.jpg IMG_20150302_230117.jpg IMG_20150302_230041.jpg IMG_20150302_225854.jpg IMG_20150302_225836.jpg

Scudo
Ahmet abı bisikletınız hayırlı olsun.Kadro boyu ıle ılgıli single speeddeki gibi sorun yasamadıgınızı varsayıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
@Ebubekir

Tesekkur ederim ebubekir. Benim olcum 48-50 cm arasi. Kadro 50cm. Sele borusunu biraz asagida kullaniyorum fakat en azindan seleyi one almama gerek kalmiyor. Diz pozisyonu cok cok daha rahat.

@Fevzi Orak
Cok tesekkurler fevzi bey

621 kullanıcısı olarak jantlar biraz hassas dikkatli kullanın teller yumuşak akord çabuk gidiyor tabi ben biraz ağırım onun da etkisi var. Sram apex yağsız bakımsız her türlü çalışıyor denedim vites geçişleri iyi ve sessiz :) .Son olarak kırmızı gidon bandı kirleniyor eldivensiz kullanınca. Hayırlı olsun :)

Tesekkurler mert bey. Benim kilo konusunda problemim yok 58 kiloyum. Jantlari cok begendim ben. 3 gundur hem musterilere gitnek icin hem ulasim icin bisikletin uzerindeyim. Akord problemi henuz yasamadim teller taze olmasina ragmen. Onun disinda sorunsuz yag gibi bi bisiklet. En kotu bisikletimi bile hic yagsiz bakimsiz birakmadim biraz hassasim o konuda :) tekrardan iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.

Tekrardan merhaba arkadaslar. 5 gundur surekli bisikletin uzerindeyim. Birazcik izlenimlerimi aktarayim. Oncelikle kollar. Ne campy kadar sert ne shimano kadar yumusak. Tatli sert diyelim. Sramin en alt seviye grupseti. Daha onceden doubletap denemek icin arkadasimdan odunc aldigim sram force modeli ile ergonomi neredeyse ayni. Vites gecisleri force kadar iyi olmasa da tiagra seviyesinden hissedilir derecede iyi. Aktaricinin kola verdigi tepki de hizli. Pedal cevirirken vites attiginizda vites gecisi sert ve kisa. Fren performansi ilgi cekici derecede basarili. Uzun omurluluk konusu zaten sramin basarili oldugu bir konu. Jantlara gelelim. Bisikletin uzerindeki jantlar hakkinda pek bir bilgim yoktu. Gercekten akici jantlar. Hizi korumaya istekli. Hemen yavaslamiyorsunuz. Bisikletin kadrosu daha once kullandigim endurance tipi meridadan belirgin derecede daha agresif. Ayakta yada atak yaparken daha hizli tepki aliyorum bisikletten. Belki surus pozisyonumun 1-2 derece asagi inmesiyle de alakali olabilir. He bir de kollarda reach adjustment var. yani vitesi artirdigimiz levyenin mesafesi ayarlanabiliyor. Benim gibi kisa boylu ve kucuk ellere sahipseniz droplarda vites artirmak bazen problem olabiliyor. Kisacasi buyuk bir arti olarak hanesine yazdiriyor. Simdilik dusuncelerim ve yorumlarim bunlar. Ileride dusuncelerimi tekrardan yazarim (52 aynakol biraz buyuk geldi ilk basta fakat simdi alisiyorum)

Bu arada gidon bogazimi da kendim kisalttim orijinali 10cm lik easton gidon bogazi vardi. Ben reach mesafemi kisaltmak icin shimano pro freeride bogaz taktim 5cm.

Merhaba. Bisikletin ağırlığı hakkında bilginiz var mı?

@tolga akyol
8.25-8.5 civarıdır muhtemelen.

• Beğen
Hayırlı olsun. Güzel bisiklet ve faydalı kullanıcı yorumları olmuş:)

• Beğen
en büyük bedeni 56 mı oluyor Sedona ların ?

60veya üzeri yoktur kesin :)

Kaça aldınız acaba? :) Hayırlı olsun bu arada :)

• Beğen
@UptownRyder
Cok tesekkur ederim. Lakin fiyatin bende kalmasi gerekiyor. Ama normal satis fiyati 1590$ kdv dahil. Eski bir model oldugu icin indirim alabilme ihtimaliniz yuksek.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Geri