Dün akşam 67 km hıza ulaştım bisikletle ,karanlık olduğu için daha da hızlı gidemedim.O esneme olayı olmadı sanırım.Ya da ne bilim,o hızda giderken ben hiç bir rahatsızlık hissetmedim.
çok ince detaylara gerek yok zaten çok aşırı ufak esnemeleri bizim anlamamız zor baya prof olmak gerek.eğer olsaydı emin olun hissettirirdi lastik gibi esneyen kadrolara bile şahit oldum amötisörsüz olduğu halde teşekkür ederim bilgi için
bisiklet renk uyumu-tasarım cok kalite.severek baktim nazar degmesin kazasız pedallamalar.yerli mallar artik kaliteyi ele gecirmis özellikle sedona.yakından gorme firsatimda oldu.artik yabancı marka hayranı oldugum soylenemez.tercihin cok yerinde olmus.
güzel bisiklet bende de aynı modelden var ama kısa gırerken alıgımdan pek daha kullamnma fırsatım olmadı evde roller ıle kullanmaya çalısıyorum kazasız sürüşler....
selamün aleyküm hocam aldığınız günden bu güne bisikletinizden memnunmusunuz yoksa zamanla keşke almasaydım yada şurası böle olsaydı dedğiniz veya değişim yaptığınız yer oldumu bende bu aralar yol merakındayım referans babında soruyorum saygılar. ayrıca biraz geç oldu ama güle güle kullanın.