Scudo Sports

Sedona 601'im geldi.İşte fotograflar :)

tek kelimeyle harika. hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız sürüşler:in:

Scudo
Dün akşam 67 km hıza ulaştım bisikletle ,karanlık olduğu için daha da hızlı gidemedim.O esneme olayı olmadı sanırım.Ya da ne bilim,o hızda giderken ben hiç bir rahatsızlık hissetmedim.

süper duruyor güle güle kullanın rengi süper güle güle kullanın bol pedallar :)

Hayırlı olsun :) güle güle kullanın mazgallara dikkat :)

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
Nail bey... fena gaza getirdi bu bisiklet beni... İyi pedallar, güle güle kullanın ;)

@Nail Acun

çok ince detaylara gerek yok zaten çok aşırı ufak esnemeleri bizim anlamamız zor baya prof olmak gerek.eğer olsaydı emin olun hissettirirdi lastik gibi esneyen kadrolara bile şahit oldum amötisörsüz olduğu halde teşekkür ederim bilgi için :)

Valla ben de gaza gelerek aldım bu bisikleti,gayet memnunum..:)

Güle güle kullanın verdiğiniz paraya kesinlikle değecek bir bisiklet almışsın. Kazasız sürüşler.

bisiklet renk uyumu-tasarım cok kalite.severek baktim nazar degmesin:D kazasız pedallamalar.yerli mallar artik kaliteyi ele gecirmis özellikle sedona.yakından gorme firsatimda oldu.artik yabancı marka hayranı oldugum soylenemez.tercihin cok yerinde olmus.

çok güzel bisiklet iyi günlerde kullanın...

güzel bisiklet bende de aynı modelden var ama kısa gırerken alıgımdan pek daha kullamnma fırsatım olmadı evde roller ıle kullanmaya çalısıyorum :) kazasız sürüşler....

Çok güzel görünüyor umarım kazasız belazsız kullanırsınız :)

Hayırlı olsun :) memnun olmanıza sevindim çok güzel bisiklet aynısını abimde almayı düşünüyor. Önerirsiniz değil mi ?

Çok çok çok şık gerçekten iyi günlerde kullanınız :D

selamün aleyküm hocam aldığınız günden bu güne bisikletinizden memnunmusunuz yoksa zamanla keşke almasaydım yada şurası böle olsaydı dedğiniz veya değişim yaptığınız yer oldumu bende bu aralar yol merakındayım referans babında soruyorum saygılar. ayrıca biraz geç oldu ama güle güle kullanın.

Geri