Scudo Sports

Sedona 601 RENK SEÇİMİ ÖNERİLERİNİZ?? Herkes söylesin lütfen.

Bengg

Aktif Üye
Tepki
10
İsim
Göktuğ Güntav
Bisiklet
Bianchi
Arkadaşlar, abilerim. Sizin de önerinizi almak istediğim bu konuda bana yardımcı olun. 601'in iki rengi var gördüğüm kadarıyla. Sizin de fikrinizi aldıktan sonra son kararımı vericem.

1)Sarı-Siyah:
http://www.atillabisikletklinigi.com/upload/editor/data/bisikletresimleri/sedona/601/601.jpg

2) Mavi-Beyaz:
http://img541.imageshack.us/img541/9589/28878451803674508487129.jpg

Sizce hangisi?

Scudo
bir zamanlar beyaz olanını kulanmıştı ve bence çok hoş duruyor. ayrıca çokta dikkat çekiyor çevreden.

• Beğen
Tepkiler: Bengg
mavi beyaz 2012 model sarı siyah 2013 zaten mavi beyazı bulmanız biraz zor gibi ama eğer bulursanız ben mavi beyaz derim

• Beğen
2012 ile 13 arasında sadece renk farkı mı var yıksa özellikler de değişiyor mu? Ağırlık felan..

Beyaz olan da güsel siyah olanda

Başka fikri olan?

bence sarı siyah. Askerliğimi yaptıktan sonra bende almak istiyorum sarı siyah kombineli bir yol bisikleti. ister istemez ilgi çekiyor..

• Beğen
Beyaz olan biraz fazla beyaz olmuş o yüzden ben olsam sarı-siyah olanını alırdım mecburen. Bu arada hem otomobil hemde bisiklet üreticilerinin ağırlıklı olarak siyah, beyaz ve gri gibi renkleri kullanmalarına uyuz oluyorum. Trafikteki sivil, ticari olmayan araçlara baktığınızda bu araçların %90'ı ya siyah, ya beyaz yada gridir. Böyle olması bence çok saçma. Bisikletlerde de hemen hemen bu durum sözkonusu. Ben bile bu renklere uyuz olmama rağmen şu anda kullandığım bisiklet beyaz ve gri ağırlıklı. Yapsanıza şu bisikletleri mavi, sarı, yeşil, kırmızı, turuncu gibi renklerde.

• Beğen
@Gokalp Gokmenler

Haklısın abicim, ama satış olarak bu renkler daha çok satıyor. Onlarda bu yüzden bu renkleri üretiyorlar. Yani benim tahminim bu yönde

Varsa eğer; Kırmızı olsun 5 kağıt fazla olsun...:)

Sarı-siyah çok güzel duruyor :)

Beyaz olan 2012 model onu bulmanız zor zaten 2013 modeli daha güzel bence

sarı olan 2013 diğeri geçen yılın modelidir.601 2012 modelini kullandım güzel bisiklet ama beni kompenant ve ağırlık olarak tatmin etmedi ağır bir bisiklet merida 88-16 almanı tavsiye ederim biraz daha para verip

@gokhan erdogan

Daha fazla çıkabileceğimi sanmıyorum.. :(

Kararımı verdim siyah-sarı olanı alacağım herkese teşekkürler :)

Dostum mavi beyaz bisiklet çok var, bence sarı siyah daha karizma :)

Geri