Scudo Sports

Sedona 411 tıagralı

mehmet özbay

Forum Bağımlısı
Tepki
292
Bisiklet
Specialized
çatı sedona 411 53 cm boyunda
vites sistemi full tıagra
fren sistemi sora
jant seti wh-r 500
gıdon ve gıdon boğazı amoeba vıtra
kargo alıcıya aittir
yarış görmemiştir sadece gezinti amaçlı kullanılmıştır
vites kollarında sağda ve solda ufak çizikler mevcuttur
çalışmasında hiç bir sorun yoktur
fiyatı 1200 tl
iletişim 0 536 7646548

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
arkadaşlar '411' eşdeğer bir freeride bisikletle takas yapılabilir.fren vites kolları da tiagradır.bisikleti ben kullandım temizliği garantilidir.tüm bisikletçi dostlarıma sevgi ve saygılar.Baymekaniğe teşekkür ederim

evet etuğrul abime bende kefilim saolsun ne mazeme aldıysam onda kesinlikle sorunsuz ve çalısır vaziyetteydi bisiklet gerçekten çok güzel ve hafif oturaklıgıda çok iyi hakimyeti falan gercekten müthiş alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun .

ilan günceldir böyle bir bisiklet kaçmaz çok temiz

Ya solemeden edemeyecegım.Ne diyim sevdıgım kızı sankı gelın ediyorlarmıs gıbı bır hısse kapıldım.Bu bısıklete ole asıgımkı yerınızde olsam kıyamam yanı :( hayırlı ısler...

bisikletin fiyatı 16.02.2010 tarihi itibariyle 1100tl dir arkadaşlar. Ptt yolu ile kargo bana aittir.bisiklet gerçekten fazla kullanılmamış olup çok temizdir.duvarda asılı bir şekilde duruyor.yenisinin fiyatı 949$ dır

arkadaşlar bir iki gün internete giremeyecegımden ertuğrul egemen arkadaşıma rica etmiştim sagolsun beni kırmamış fıyat 1100 tl ile ilan günceldir saygılar

Merhaba.Bu bisikleti görmüştüm.Gerçekten çok temiz bi bisiklet.Ama bir kaç sorum olacak..Pazardan sonra direk görüşelim.Talibim.
Sevgili Ertugrul Egemen özelden mesaj attım.

feyyazcım pazardan sonra konşuruz ilgin için teşekkürler

arkadaşlar rezerve kalkmıştır ilan günceldir saygılar

arkadaşlar cep no 0 536 7646548 ilan günceldir

kısa bir süre için acil 1000 tl kargo ptt le benden

acil maddi ihtiyaç nedeni ile rakam düştü arkaşlar. ilgilenen arkadaşların sevgili baymekaniğe ulaşmaları yeterlidir. tüm dostlara sevgi ve saygılarla..

arkadaşlar bisiklet satılımıştır ilan kilitlenebilir

Geri