akyuzmk
Üye
- Tepki
- 58
- İsim
- Akyüz
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Ben de bu forum sayesinde Sedona 410 almıştım. Gerçekten güzel bisiklet ancak taşınmak zorunda kaldık ve evde bisikleti koyacak yerim yok.Bu modeli çok beğeniyorum nedense. Hayırlı satışlar 🤝
Hocam, sahibinden sitesi üzerinden sorunuzu cevapladım. Görüşmek üzere, selamlar.selamlar ilanınız ile ilgileniyorum, b_gozukizil@yahoo.com mail adresim, görüşmek isterim.
İlginç bir şey olduğu için paylaşmak istedim belki sizin de başınıza gelmiştir ama ben ne sattığım şeylerde ne aldığım şeylerde böyle birşey ile karşılaşmadım açıkcası.
Çarş.günü görüştüğümüzde fiyat konusunda ne yapabileceğini konuştum, ayın 7 sinden sonra burada bulunmayacağını söylediği için Perş. yada cuma gün içinde araba ile alabilir miyim dediğimde toplam 10-15dk vakit alacağını belirtmeme rağmen mesai saati içinde olamayacağını söyledi daha sonra okula(üzülerek Öğretmenlik meslek) evinden bisikleti ile gittiğini ve bisikletin cumartesiye kadar lazım olduğunu söyledi. Bu sabah trafiğin oldukça yoğun olabiliceği ve hava yağışlı göründüğü için, 11.00 de buluşmak için mesaj attım uyandırmamak için aramadım. Yarım saat sonra gelen mesaj "Hocam dün akşam satıldı".
@M.İhsan @Mustaac @firestone@RedEye Sizden daha fazla fiyat veren birini bulmuş, o arada sizi de yedekte tutmuş, çıkardığım sonuç bu.
Ben gayet kibar bir şekilde yazınıza cevap verdim, hala iftira atıyorsunuz. Ayıptır, size başka birşey demiyorum. Sizin önce 15 dakika deyip sonra 45 dakika olduğunu söylediğinizi söylemiyorsunuz. Birincisi burda yalan söylüyorsunuz, önce pazarlık edip anlaşıp tekrar pazarlığa giriyorsunuz. Siz bir dükkana girip bunu bana ayırın bedelini verip hemen alacak olan olsa da satmayın diye biliyor musunuz? Ben size niye ayırayım bisikleti. Benim bisikleti kullandığım için haftaiçi satamam dediğimi söylüyorsunuz bu da yalan fiyatı öldürmeye çalıştığınız için satılmazsa kullanırım dedim. Kayıtlar elimde mevcut. Cuma günü öğleden sonra mı sizin için ayırdım bekledim. Ne aradınız ne geldiniz Cuma öğlenden sonra gelebileceğinizi söylemiştiniz. Trafiğin yoğun olduğunu bahane edip gelmeyen sizsiniz. Ben hem cuma günü mü hem de cumartesi günümü sizi bekleyerek geçirecem öyle mi. Tatile gideceğimi de belirttim hazırlıklarla uğraşıyorum cuma öğleden sonra işim vardı sizin için cumartesiye erteledim. Bisiklet satılmasaydı bile cumartesi işlerimi halletmem gerektiği için size ayıramayacaktım. Bir de bisikleti oğlunuzun inceleyeceğini söylediniz alıp almayacağınız bile belli değil. Asıl yalan söyleyen sizsiniz, bu lafınızı size iade ediyorumpolemiğe girmek istemem ama bariz bir biçimde yalan söylüyorsunuz, daha da bir şey demiyorum sevgili sayın Öğret men im.
Beyefendi buraya cevap yetiştirmede gösterdiğiniz çabayı bisikleti almak için gösterseydiniz keşke. O zaman bisiklet sizin olurdu, sorularıma cevap verin 15 dakika sanıyordum Bakırköy Bayrampaşa arası 45 dakikaymış. Perşembe akşamı gelin dediğimde Trafikten dolayı gelmeyi reddettiğinizi Cuma öğleden sonra müsait olduğumu söylediğimde tamam dediğinizi reddediyorsaniz yalan söylüyorsunuz. Carraro bisilet var 2 bin liraya onu alacaktım, 1600 liraya verirseniz alayım dediğinizi, ki bu muhabbeti yaptığınızda pazarlık yapılmış, 1750 liraya anlaşmıştık. Sahibinden de konuşma metnini yayınlarım. Sonra bisikleti oğlunuz için istediğinizi ders programını ayarlayıp ancak gelebileceğinizi, çocuk incelesin beğenirse alırız dediğinizi. Bundan sonra sizi engelleyecem çünkü ne kadar konuşsak boş, anlamayacaksınız. Forumda yönetici olan bir arkadaş benimle iletişime geçerse diğer kaydı kendisiyle paylaşabilirim. Kim doğru kim yalan söylüyor ortaya çıkar. Sizin düşünce yapınızı ben anlamadığım için sizinle daha muhatap olmayacağım. Forumda 2 yıldır üyeyim, daha yeni olmuş birinin yazdıklarına mı inanırlar bana mı inanırlar forumdaki arkadaşlar karar versin. Konusmalarinizda sürekli yuvarlak konuşuyorsunuz, ben direkt madde madde cevap veriyorum. Sorularıma cevap vermekten kaciniyorsunuz. Algi pesindesiniz.yani konunun yeri burasi değil belki ama varsa kaydınız gösterin. Şimdi bundan önceki cevabınızda neler yazdığınızı okuyan olursa zaten düşünce yapınız ortaya çıkıyor. Söylediklerimi tamamen çarpıtma telaşı var, bakın ben akşam yatarken uykuya dalmam 5dk. sürmez. Kafamı alengirli işlere yormadim simdiye kadar zaten bu sitemin sebebi de bu yüzden. He olan olmuş ama insan şunu diyebilmeli ya canım istedi konustugumu umursamadan istediğime sattım mal benim degil mi kime ne ki yazdıklarınizdan bu da çıkıyor aslında neyse. Şimdi bu süre olaylarını siz büyük ihtimal kasıtlı olarak karıştırıyorsunuz.