Merhaba arkadaşlar. Gidon yükseltme aparatı kullanan var mı aranızda ? Bileklerime çok yük biniyor ve ağrı oluyor. Hangi ürünü tavsiye edersiniz?
@Yeşil Mavi Şimdi bende taktırdım. Bir 5 dk kullandım. Gerçekten çok rahat oldu şuan. Barendli elciklerin şuan bisikletin üzerinde olanlardan çok bir farkı var mı ki?
Ben de barendli elcik takmayi düşünmüştüm ama ben gidonun çok uzun olmasından rahatsız oluyorum bu yüzden çoğunlukla gidonu elciklerden değil vitesin üstünden tutuyorum daha rahat oluyor. Barendli elcik olunca barendi kullanmak için gidonu en uçtan tutmak gerekecek daha rahatsız olur diye almadım. Gidon sadece bana mı çok uzun geliyor acaba, omzum da baya geniş aslında.
165 boyum var bisikleti deneme şansım yok hangi kadro boyunu tercih etmeliyim?
merhaba arkadaşlar. ufak bir sorum olacak. bana acilen cevap yazarsanız sevinirim. benim su an kullandığım btwin rıverside 100 şehir bisikleti var. 28 jant. lastikleri ise DURO CORDOBA. lastikler çok yeni ve lastiklerden çok çok memnunum. boyutları 700x1.75(47-622) yazıyor. ben bugün yarın sedona 410 alacam. sedona 410 gediğinde ben bu btwin de ki lastiklerle değiştirebilir miyim. hem iç hem dış lastiği. yoksa değiştiremez miyim. herhangi bir sorun olur mu olmaz mı? cevap için şimdiden tesekkürler..
Cevap ile beni bilgilendirdigin için teşekkürler. Bir kaç sorum daha olacak. Yaptığım detaylı araştırmaya göre 2018 Sedona 410 ların FRENLERİ, LASTİKLERİ VE SELESİ çok kalitesiz imiş. Sedona yetkileri kullanıcıların görüşlerini dikkate alıp 2019 modellerinde bu parçalarda iyileştirmeye gider mi? Yani ben Sedona 410 almak için 2019 modellerini bekleyeyim mi? 2019 modelleri ne zaman satışa çıkar, bu konuda bilgisi olan var mı? Son sorum: Ben internet üzerinden alacağım bisikleti. Sedona 410 satan güvenilir, bisikletçi tavsiye eder misiniz? Ben 5-6 yeri aradım ama ellerinde Sedona 410 yokmus. N11 gibi sitelerden de almak istemiyorum. Direkt bisikletcilerle irtibata geçip onlardan almak istiyorum. Şu an Sedona 410 satan ve stokta olan bildiginiz bir bisikletci var mı? Teşekkürler..merhaba. sedona da-30 622x19 jantları kullanır. bu jantlarda en az 27 en fazla 42 c lastik takmaya elverişlidir.
sizin 700x1.75(47-622) diye ölçüsünü verdiğiniz 700 'lü sistemde 700x47'ye tekabül eder.
Bu yüzden kullanamazsınız.Zaten uysa bile sedona 410'lar 700x38 gibi ideal bir ölçüyle satıldığından 700x47'lik bir lastik takmak size extra yükten başka bir şey vermez. yuvarlanma direnci düşük olacağından daha fazla yorulursunuz.
Cevap ile beni bilgilendirdigin için teşekkürler. Bir kaç sorum daha olacak. Yaptığım detaylı araştırmaya göre 2018 Sedona 410 ların FRENLERİ, LASTİKLERİ VE SELESİ çok kalitesiz imiş. Sedona yetkileri kullanıcıların görüşlerini dikkate alıp 2019 modellerinde bu parçalarda iyileştirmeye gider mi? Yani ben Sedona 410 almak için 2019 modellerini bekleyeyim mi? 2019 modelleri ne zaman satışa çıkar, bu konuda bilgisi olan var mı? Son sorum: Ben internet üzerinden alacağım bisikleti. Sedona 410 satan güvenilir, bisikletçi tavsiye eder misiniz? Ben 5-6 yeri aradım ama ellerinde Sedona 410 yokmus. N11 gibi sitelerden de almak istemiyorum. Direkt bisikletcilerle irtibata geçip onlardan almak istiyorum. Şu an Sedona 410 satan ve stokta olan bildiginiz bir bisikletci var mı? Teşekkürler..
Ben Mersin ili Erdemli ilcesindeyim. Mersin de ki büyük bisikletcileri aradım. Stokta yokmus ya da Sedona satmiyorlarmis. Evet 2019 yılının sonlarindayiz. Ben en son 2018 Sedona çıktığı için 2019 Sedona çıkacak diye düşünmüşüm.