Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Scudo
@Hasan Ç. o zaman haklısın satmakta. Bende arkadaşlarımın hemen hemen hepsi yol bisikleti kullanıyor diye geçeceğim. 410 u seviyorum kıyamıyorum satmaya.:)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
Yol bisikleti alınsa bile bana göre de 410 kıyıda köşede her an göreve hazır beklemeli. 28'lik lastiklerle asfaltta akıcı bir melez bisiklete dönüşebiliyor. 27-28 km ortalamaları zorlayabiliyorum yolda. Yol bisikleti ile yapılan ortalamalar 30 km civarı genelde. Tabiki de yol bisikleti apayrı bir tecrübe, o türe geçmiş, geçecek arkadaşlara keyifli sürüşler diliyorum. Hayır'lar ola :)

2016 Model Sedona 410'umu satacağım ilgilenen olursa özelden mesaj atabilirler.

Kelebek gidon kullanan var mı? Kullanan varsa nereden tedarik edilebilir?

@olguakbayrak
31.8 mm olması gerekiyor internette bulman biraz zor stoklar bitmiş gözüküyor. Ben tekirdağdan aldım internette yoktu. satori kelebek gidon gayet iyi

Merhabalar 410 almayı düşünüyorum bende ama fiyatlar ucmus bu model 1400-1500 edermi yok sa az daha koyup , merida crossway serisine veya alternatif yabanci modellere mi bakıyım
Kararsız kaldım, daha önce hep Türk markası kullandım,Türk markaları donanım olarak daha iyi oluyor ama yabancılarda verilen para kadroya veriliyor deniyor, bisikleti upgrade yapmayı hiç düşünmüyorum, tura çıkacağım da Yok :) ev iş arası ve yakın mesafeli geziler, aslında 410 tam bana göre amme velakin fiyatı ucmuş :)

birde 410 da gidon ayarlanabiliyormu bazı yerlede gidonun düşük olduğu yazılmış
yatık pozisyonda sürmeyi pek sevmiyorum

@war3z Merhabalar , kısa sürüşler düşünüyorsunuz 410 sizin için hayli hayli yetecektir. Bende Merida tavsiye ederim tabii ama bu şekilde kullanacaksanız 410 yeterli olur. 2016 modellerine bakarsanız 1200 bandında bulabilirsiniz. 2017'de donanımı düşürmüşler geçen seneki modellere göre o fiyat etmez bence.

Gidon ayarlanmıyor ve okuduğunuz gibi alçak. Carraro'nun modelleri ayarlanabilir onlara da göz gezdirebilirsiniz.

Dip Not: Liste fiyatı üzerinden en az %10 indirimli alabilirsiniz.

@Hasan Ç. Teşekküryer gidonun ayarlanmaması beni çok üzdü, Carraro ya hiç bakmamışım ona da bir göz atayım bakalım, aynı donanımda merida bütçeyi epey zorlayacak gibi

@war3z Evet kısımda fiyatlar yüksek. Carraro'dan forum da çoğu kişi memnun sportive serisine bakabilirsiniz.

Sedona 410 ile Lapierre urban Shaperr 400 karşılaştırmak çok abes olur mu? , (Reno vs. WV gibi)
410 almaya niyetliydim ama Gidonun ayarlanmaması 2017 de bisikletin fiyatının epey artması ve parçalarin kalitesinin azalması vs. beni üzdü araştırara araştıra Lapierre urban Shaperr 400 buldum bütçeyi biraz zorlayıp 1800TL 2015 model sıfır buldum sizce almalımiyim @Hasan Ç. @h.kozan @ahmetyavuz

@war3z alabilirsin beğendiğim modeldir. gayet iyi

LAPIERRE URBAN SHAPER 400

Kadro: Urban Shaper Alüminyum 7005
Maşa: Urban Shaper Alüminyum 7005
Vites Sayısı: 27 Vites
Aynakol: Shimano Alivio T4010 48x36x26T Muhafazalı
Orta Göbek: Shimano BB-ES30 Octalink
Arka Vites: Shimano Deore M-591-SGS
Ön Vites: Shimano Alivio T4000
Ruble: Shimano HG300-9 11-32T
Fren: Tektro 837 Alüminyum
Vites Kolu: Shimano Altus M370 3x9
Fren Kolu: Shimano Alivio T4010
Furç Takımı: Chin Haur CH9283 11/8 Yarı Entegre
Gidon: Lapierre MTB-AL 320BT 660mm/31.8mm
Gidon Boğazı: Lapierre Ayarlı TDS-C268 31.8mm/105mm
Sele Borusu: Lapierre SP-C212 31.6mm/350mm
Sele: Selle Royal Shadow Jelli
Jant Seti: Lapierre Çift Kat Alüminyum
Lastik: Schwalbe Spicer 700x30
Ağırlık: 11,60kg
Kadro Boyu: M - 48cm / L - 52cm / XL - 56cm
Renk: Lacivert / Yeşil
Fren Tipi: V fren
Jant Çapı: 28
Maşa: Düz- Sabit
Vites Sayısı: 27
@Hasan Ç.

@1dost Kullanıyor sanırım shaper o daha iyi yardımcı olacaktır.

@war3z Bence o paraya değer. Donanımı Sedona'ya göre çok daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: war3z
iyi seçim haciabi @war3z

• Beğen
Tepkiler: war3z
Geri