Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

@h.kozan Elinize Sağlık.

Ucunun eğik olması görüntüyü bozmuş ama tur bisikletinde de estetik değil rahatlık aranır zaten. Bugün uzun süre kullan birini gördüm Sele senesini devirmiş. Adam memnundu. Deforme de olamamış sele. Memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Benim hafiften 410'u değiştirme fikrim var eğer olmazsa yaza doğru bir tanede ben alırım.

Scudo
@kuşlar gibi özgür Ortası yarık modeller bazı kişilerde rahatsızlık verebiliyor, bazısı da aksine çok memnun.( Genital bölgelere olan baskıyı artırabiliyormuş.) Bu tip seleler haķkında da çeşitli testler ve makaleler yayımlandı. Ortaya çıkan bazı sonuçlar; düz, normal selelerin sağlık açısından daha gerekli olduğu şeklinde. Karar senin, deneme yanılma yapabilirsin. Zaten sele konusunda kimse sana garanti edemez. Vücudunun bileceği iş kısaca.

410 a kelebek gidon takan varmı, gidon boğazı gerekir mi ? varsa resim atabilirmisiniz

@mesutaktas Selamlar hocam. Selenizden memnun musunuz? Selle Royal'in uyum sağlayan selesi sanırım (90 lira civarı) Teşekkürler ve iyi forumlar :)

Ben bir sorun yasamadim. 50-60 km turlarda kullandim. Ama ne olursa olsun malum toto kisisel. Bana uyan sele size uymayabilir :)

Tesekkurler. Matara, pompa da olunca tamamdir.

@dogan arslan 31.8 kelebek gidon bulursanız başka birşey gerekmez. Geriye kalan değişikler kişisel olur.

@mesutaktas Matara Zefalin Magnum 1lt likleri var.Ben kullandım memnun kaldım.

@Hasan Ç. (link) boyle bisey almayi dusunuyorum. Bem sudan daha fazla cay, kahve tuketiyorum walla...

Buna uygun matara kafesi bulsam sahane olucak

Aletin olcusu olsa bulunur belki...

@mesutaktas
Mataranin genişliğini bilmiyorum ama genelde plastik yarim ay seklinde olan (birlesik daire olmayan) kafeslere herseyi koyuyorum ben. Esnedigi icin giriyor hersey

• Beğen
Tepkiler: mesutaktas
Boyum 1.80, bacak boyum 80 cm, farkli sitelerde farkli olcum tablolari oldugu icin kadro boyunu netlestiremiyorum. Sedona 410 icin 48 cm boy bana uygun mudur? Tecrubeli arkadaslarimin yorumlarini bekliyorum..

sedona 410 başlığı gorünce yazmasam olmaz.

ben urunu geri verdim,parami aldim
ürün parasına gore iyiydi ama firma ile muhataplıklar kötüydü.
yeni model ise bence hiç hoşluğu yok.

@Okorkmaz
senin için ancak 52 beden 48 ufak gelir. 9 ay 5000 km tecrübeyle sabit.

@Okorkmaz Benim 2000 km oldu daha akort ayarı vs istemedi. Tek tük kullanıcının kötü deneyimleriyle karae vermeyin. 52 beden olacaktır size.

410 fiyatina gore cidden cok guzel bisiklet ama neden 52cm den buyuk kadro uretmezler anlamiyorum. 1.89 boyum var o yuzden vazgeçip gidip giant escape aldım

• Beğen
Tepkiler: cool mehmet
@Genç89 Satış kaygılarından ötürü uç kadro boylarını üretmiyorlar. Tamamen firmanın gücü ile ilgili. Giant iyi bir seçim olmuş. Güle güle kullanın.

Geri