Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

@yb672501 performanstan yedek iç lastik almam ben

@h.kozan o pedli taytın kaliteli olmasından değil hocam sele sizin kalça yapınıza uymuş ondan rahat etmişsiniz. yoksa ben o seleye ne taytlar ne kılıflar aldım faydası yok yol bisikleti olan selemde taytsız kılıfsız bile binebiliyorum önemli olan selenin kalçayla uyumu tayt bir noktaya kadar idare ediyor ;)

• Beğen
Tepkiler: h.kozan
Scudo
Merhaba ben de Sedona 410 alarak aranıza katıldı. Kısmet olursa şu sitede bulunan çocuk taşıyıcısını alıp kızımı gezdirmek istiyorum yaz bitmeden. Yalnız kafama bir şey takıldı montaj videosunda kadronun gidonla birleştiği yerdeki kalınlık sanki Sedona 410'da yeterli değil gibi geldi bana. Bisikletimi yeni sipariş verdim, acaba montaj videosunu izleyerek bana olur veya olmaz diyebilir misiniz ona göre alacağım çocuk taşıyıcısını. Video oldukça kısa zaten.
(link)

(link)

@gokberk88 hocam performans bisiklet musterileri memnun birde ankarada oldugum icin benim kafama yatmisti. Kronun kadrolari sikintili diyorlar acikcasi karisik kafam

@yb672501 memnunlarsa 2 seçeneği var ya müşterileri bisikletten anlamıyor yada performans bisiklet adamına göre muamele yapıyor. o yüzden öyle insanlara para kazandırmam daha fazla, ben yol bisikletimi başka bir yerden aldım istanbuldan getirtti 3 gün sonra gidip teslim aldım adam sırf 1 günü montaja ayırdı düzgünce her vidasını kontrol ederek üzerinde yazan torka göre sıkıp bütün vites fren ayarlarını yapıp verdi. acele iş yapanları ben sevmem şahsen biraz çala kalem yaparlar yavaş olsun düzgün olsun beklemeye rağzıyım. şimdiki aklım olsa performanstan bir şey almam ama alan da beni ilgilendirmez. Bunları okuduktan sonrada gidip biseyler alıp sonrada pişman olan olursa da şikayet etmesin hiç kaç defa yazdım ha ben performans bisiklet düşmanı değilim delta bisikletin ümitköy şubeside böyle adamlar daha vites ayarı nedir bilmiyor akord ayarına götürdüm tamam dediler sonra baktım hala yalpalıyo emre bisiklete götürdüm buna akord ayarı yapmamışlarki dedi harun abi :D işini düzgün yapan adamlar kayboluyor bu soytarılar arasında ona üzülüyorum. Ayrıca şunu da söyleyeyim Öner bisikletin sahibi ali abi 2 üniversite bitirmiş ve asıl mesleği bisikletçilik olmayan biri kendi bisikletlerini zevkle tamir ederken bu işe başlamış. Bisikletleri bu kadar seven birine kendi bisikletinizi gönül rahatlığı ile emanet edip yaptığı işçilikten de memnun kalmamanız zor..

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
@gokberk88 hocam emre bisikleti de duymuştum. Sadece carraro mu satıyorlar ? Oner bisiklet hangi semtte :) teşekkür ederim

lapierre de satıyor başka marka bisikletler de satıyor fakat bilgim yok ben bakıma falan götürmüştüm. Öner bisiklet yaşamkentte. Batıankara bisiklet grubu hep emre bisiklete gidiyorlar

@h.kozan Özelden yazdım... iyi pedallar

@beytepe
Hayırlı olsun ALLAH Kaza bela vermesin güle güle kullanın... çocuk koltugu ile ilgilide öncelikle ALLAH bağışlasın benimde 1 yaşında bi kızım var bende almayı düşündüm ama kadroya sabitlenen ler düşme durumunda çocuğu direk etkiliyor birde arkaya baglananlar var bisiklet düşsede devrilmeyen 2 tekerlekli onuda inceleyin isterseniz

@beytepe (link)

2015 model 410 bulabileceğim bir yer var mı arkadaşlar?

Beyler sedonanin bu 410 modeli tur icin uygunmudur port bagaj delikleri gibi ozellikleri bulunuyormu yoksa 300 serisi modeline mi bakmam daha yararli olur

2016 model 410 mu 420 mi desem hafiflik ve performans açısından?

@sociolog
Piyasada kalmadı diye biliyorum. Yok satan bir modeldi zaten. Kaldıysa bile 2016 modeli ile ayni fiyat bandinda alicisini buluyor. Ben de o yüzden 2016 modelini satın aldım. 2015 modelinin 2. ellerinin bile 1000 - 1100 arası piyasasi var. Bulman çok zor sıfır 2015 modelini.

vip status

• Beğen
Tepkiler: sociolog
uploadfromtaptalk1471464173183.jpg

Akşam turunda böyle bir talihsizlikle karşılaştık. Vitesi çapraz pozisyonda kesinlikle kullanmiyordum. Hemen durdum arkadan geli sesi duyunca. Güç bela flaşör kemerimle kadroya tuturdum aksanı. Bunun tamirini garanti kapsar mı? Sanırım aksanda deforme yok. Sadece kaynak yerinden çıkmış attırıcı

vip status

@h.kozan
Kadro kulağı kırılmış büyük problem değil değiştirirsiniz normale döner kaynak falan gerektirmez.

• Beğen
Tepkiler: h.kozan
Geri