Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Scudo
Arkadaslar benim lastikler hava bassamda kısa süre sonra 48psi seviyesine iniyor. LAstiği cıkardım baktım patlak vs. yok. Bu durum normal mi?

Arkadaşlar yarın bisiklet alacağım. Sedona 410-Kron Tx500 arasında seçim yapacağım. Göynümün sultanı sedona ama van'da yaşıyorum ve yollar pek neşeli :) Sizce kron almak hata mı olur? Neden kron almamalıyım sizce? Lütfen yardımcı olun. Yarın akşam üzeri atımı van'dan üsküdara sürüyor olacağım. Sizin önerilerinize göre hareket edeceğim.

@gokberk88
Benzinlik hocam

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marathon Plus ile 70 km yapabildiniz mi?

Bu lastiklerin bir tanesi neredeyse 1 kilo. Bisikleti oldukça ağırlaştırıyor (Bende Sedona 410 yok. Eski bisikletimde takılıydı).

@Yuppata

@honeybadger birgünde ayak pompası ile basın eğer gene basınç düşerse siboplardan hava kaçırıyordur daha kaliteli sibobu olan iç lastiklerle değişim yaparsınız

• Beğen
Tepkiler: honeybadger
@kokanche
70km yaptım, bir yokuşta arkadaşımla değiştirdik bisikletleri o da 72km/hz yapmıştı.
Artık pek uğraşmıyorum hız ile, daha çok ne kadar uzun km'yi zorluyorum onunla ilgileniyorum. En son bozuk ve baya eğimli %10 eğimli yokuşu olan yerlerden geçerek ve bisiklet 30kg yüklü bir şekilde 120km yapabildim. Sınırları zorlamaya devam..

Kask önerisi olan var mı ? Uzun turda beni rahatsız etmeyecek bir kask tavsiye ederseniz sevinirim.

@M.Cüneyt K.
Hayırlı olsun, bende kurtulduğuma çok memnunum. Bir alırken, birde geri iade ederken memnun oldum.

@kokanche
Benim 410'umda var, gayet kaliteliler. Ağır ama olsun, lastikler patlamasın yeterli :)

@saberthturk
Cratoni C-Smart 120 TL sanırım. Bir yıldır kullanıyorum gayet rahat :)

@Yuppata
İşini ciddiye alanların başımın üstünde yeri var.:harika: @Yuppata 'ya selamlar!

Selamlar. Bende sedona 410 yada 420 alma arafesindeyim. boyum 1.70cm. Bacak boyu 79cm. 46 kadro mu 48 kadro mu almalıyım

Geri