@kutsaruzgar Hocam 48 kadro aldım tavsiyeniz üzere 178 boy 76 bacak içi lakin öne doğru çok eğiliyormusum hissindeyim sıkıntı bende mi kadro mu küçük geldi.
@saberthturk Öne eğilme hissinden çok, bileklerinizde ağrı varmı? O önemli. Seleyi son noktaya kadar geri çekip bir deneyin isterseniz. Anlaşılan uzun kol boyunuz var. 76 bacak boyuyla 48 den büyüğü trafikte hem dur kalk yaparken hem de manevra da problem olurdu. Zorlanmak bir dert zorlandığınızın hissedilmesi ayrı dert.
@yb672501 Kol boyun normalden uzun değilse 48. Birde avantajlı olan hafiflik, sele ve gidon ayarı yapılması nedeniyle küçük kadro. Güzel duranda... Sele gidonun altına indikçe sportif görüntü de duruş ta kayboluyor .
@lampsakos Her branşın güzelliği yeri başka. Ama güzelim ülkemiz parsellenmiş. Kalbur üstü olmayana her şey haram. İnsanımız bisikleti bile bin bir cefa ile kullanıyor.
@mhd resim için teşekkür daha önce başka biyerde buşekilde bi şema görmedim. Belkide bileğime bağladığım buff benim bu şekilde tutmamı sağlıyo. Şimdi taşlar yerine oturdu