Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

@Asusmune tesekkurler. yarin nihat bisikleti arayip eyerki kadro boylari var ise gidip yerinde test edip yakindan incelicem,forumda yol bisikleti icin birazdaha kalin dis lastik arastirmasi yaptim.belgrat ormaninin icindeki asfalt yollarinda birazdaha dayanikli hale gelmesini saglamaya calisicam.

Scudo
@saberthturk valla sirf onun icin gidicem. 610 tekerlek yapisi yuk tasima lastik patlama korkusu (orman ici asfalt=dal parcalari kestane vs vs) 410 daha iyi olucak gibi. ama herseye ragmen paylasim yaparim

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
@@AKTÜRK ALİ@
O jantın birleştiği nokta benim dandik bisiklette de vardı sıkıntı olmaz

@@AKTÜRK ALİ@ carrato ile ilgili sorularını carraro başlığına yazmalısın. Burda 410 ile ilgili konuşuyoruz.

20160623_234529.jpg

arkadaslar herheze merhaba.bugun sedona 410uma kavustum. yillar sonra bisiklete binmek harika bi duygu. bugun 10km bi sahil yolu yaptim.ilk izlenimlerim; soylendigi yazilip cizildigi kadar varmis.beklentimi dusuk tuttum ama gercekten arkadaslarin forumda yazdiklari kadar var. akici seri hafif guven verici. yol bisikletimi,dag bisikletimi derken 410da karar kildigim icin cok mutlu oldum. renkleri resimlerde gordugumden daha tatli daha guzelmis onu farkettim. burda yazan tavsiyr veren fikir alisverisinde bulunan tum forumdaki arkadaslara cook tesekkur ederim. iyiki varsiniz.

bisikleti arkadaslarin tavsiyesi uzerine nihat bisikletle iletisime gecip 48 mavi kadrosu var oldugunu ogrendim.yola cikmaya karar verdigimde bi arkadas sariyer merkez sedona bayisinde oldugunu soyledi.daha once aradigimda benim yil bilgisi yalnis vermemden oturu yok denmisti. neyseki sariyerde bulmus oldum.1100 liraya aldim, arayan arkadaslar nihat bisiklette varmis. bilginize

@lampsakos hayırlı olsun sonunda sizde 410'lu oldunuz. Bende ramazan dolayısıyla binememıstim bi 10 15 gün ama bugün acısını cıkarttım insan 15 günde bile özlüyor.

• Beğen
Tepkiler: lampsakos
@AliMurat tesekkur ederim gercektende cokta iyi oldu.sizin burda yazdiginiz tavsiyeler cok etkili oldu.butce performan olarak hakkini veriyo.biseye takildim sizede sormak isterim uzun yillardir vistesli bisiklete hatta bisiklete binmisligim yok. bugun vites degistirirken 16. 18 15 viteslerde zorlaniyo yani 16. viteste ses hic kesilmiyo.acaba yaginda veya ayarinda mi bi sorun var? bisikletten cok memnunum ama bu vites olayini anlayamadim

@AliMurat
tamamdir. forumda da arastirma yaptim. yeni bisiklette ilk kmlerde oluyomus.

@lampsakos Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız pedallamalar.

48 kadro nasıl uydu mu?

@saberthturk
@saberthturk tesekkur ederim amin insallah. evet cuk oturdu.boy 175. mavi renk gercekten harikaymis

• Beğen
@saberthturk simdi onu yaziyodum,dun sormustun. sariyer merkezdeki sedona bayisinde kismet son bi tane kalmisti.oda bize nasip oldu. ama nihat bisiklette bir tane mavi 48 varmis. son kaldi dedi. fiyatina 1125 lira dedi.pazarlik fekan dedim bisiler yapariz dedi. dusunuyomusun? dusunuyosan kacirma derim gercekten cok iyi

• Beğen
@saberthturk bende sari istiyodum :D mavi var deyince moralim bozuldu neyse artik mavi alalim dedim. fakat iyiki mavi almisim diyorum. alirsan paylasimlarini izlenimlerini bekliyoruz

ince lastikleri beni korkuttu ilk basta.fakat sariyerden tarabyaya kadar sahil yolunda cogu cukur tumsek kaldirimda test etme imkanim oldu.acemilk ve hiz panik yapmamdan kacamadim :D ve suspansiyonun hakkaten sehur icinde hamallik oldugunu anladim. birde arnavuk kaldiriminda surmek zorunda kaldim ve hic zorluk cekmedim. benim kilo 80. 28 jant olmasindanmidir bilmiyorum ben memnun kaldim.ramazandan sonra belgrat ormaninda hafif toprak yolda bi denicem.

Kelebek gidon takan arkadaş varsa o şekilde de dünya gözüyle bir gorseydik tarihimiz belli değil

Geri