Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Scudo
@GencBisikletli sedona ile de aynı araziye girersin fakat aynı performansı alamazsın ve çok sallanırsın. 340 ile asfaltta sedona 410 un akıcılığını yakalaman mümkün değil. Ve 340 çok pahalı. Bence hem fiyat performans açısından hemde normal performans açısından 410

Hocam fiyat olarak aynı.Bir de 410 fitness bisikleti diye geciyor Sedona 340 ise Sehir Tur farki nedir ? Teşekkürler.@demir.demiray

@demir.demiray
Sarısı 2016, bende 2015 sarı vardı. Sarıda, Mavide bence güzel ama 420 renkleri hepsinden güzel.:)

Konuyu başından beri okudum ve almaya karar verdim. Sele, elcikler ve ufak lastik sorunları, servis dışında herkes memnun. İstanbul'da uygun fiyata 2015 52 kadro boylu mavisini nereden bulabilirim?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@1dost

Açıkçası üzüldüm. Hayırlı olsun.

Konuyu amacının Dışına çıkardıysam Özür Dilerim.Sadece Bisiklet Benim için hep bir parçam gibi olmuştur.Bu Sefer Bütçe biraz artınca Önümüze çok seçenek çıkıyor Ve Kararsızlık Yaşıyorum 2015 410 Bulabilseydim ondan alcaktım Mavisi Çok Güzel Neyse Umarım herkesin dediği gibi gördüğü zaman beni de kendine çeken bir bisiklet olur.

2016 modelin maşa tarzı daha iyi gorunuyor. Aslında bi psikopatlik yapıp sıfır bisikleti alıp boyayabilirim :)

• Beğen
Tepkiler: lampsakos
@saberthturk Benim boy 178 bacak içi 80cm 52 kadro 420 var tam geliyor size 50 tam gelir tahminim.
@@AKTÜRK ALİ@ 52 en üst kadro alabilirsiniz. Tabi en iyisi 410 veya 420 lerden birine binip denemektir.

@raif
Hocam 49 cm aldim deneyerek tam geldi sagolun ...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tesekkur ederim yanlis anlamayin ama ben sedonadan rengi yuzunden vazgectim ve carraro 327 modelini tercih ettim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@@AKTÜRK ALİ@ 327 ye bakmıştım güzel bisiklet. Kadro geometrileri farklı olduğundan markadan markaya kadro boyu seçimi değişiyor sanırım. Tekrar iyi pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
@raif tesekkur ederim birlikte pedallama dilegiyle...

@demir.demiray
Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Asusmune Kafamı karıştırdın iyice :) 2015 model bulamadım 2016 için ise bayii katalog fiyatından assagi inmiyor yani 1380 lira :) ne yapsam bilemedim

@saberthturk ben 2016 modeli inceledim lastik sandığınız kadar kötü değil şahsem ben beğendim.

Senin bisikletçi gayserili galuba☺pazarlik sünnettir.en az %10 iskonta etmeli.etmiyorsa Alma...kurban arefesinde 400 tl indirimle alirsin nakite☺ben öyle yaptim. 2016 hoşuna gidiyorsa al.bisiklet hafif sayılır.

@demir.demiray
420 ye gerek yok, sadece renkle
@saberthturk

Geri