@GencBisikletli sedona ile de aynı araziye girersin fakat aynı performansı alamazsın ve çok sallanırsın. 340 ile asfaltta sedona 410 un akıcılığını yakalaman mümkün değil. Ve 340 çok pahalı. Bence hem fiyat performans açısından hemde normal performans açısından 410
Konuyu başından beri okudum ve almaya karar verdim. Sele, elcikler ve ufak lastik sorunları, servis dışında herkes memnun. İstanbul'da uygun fiyata 2015 52 kadro boylu mavisini nereden bulabilirim?
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konuyu amacının Dışına çıkardıysam Özür Dilerim.Sadece Bisiklet Benim için hep bir parçam gibi olmuştur.Bu Sefer Bütçe biraz artınca Önümüze çok seçenek çıkıyor Ve Kararsızlık Yaşıyorum 2015 410 Bulabilseydim ondan alcaktım Mavisi Çok Güzel Neyse Umarım herkesin dediği gibi gördüğü zaman beni de kendine çeken bir bisiklet olur.
@saberthturk Benim boy 178 bacak içi 80cm 52 kadro 420 var tam geliyor size 50 tam gelir tahminim. @@AKTÜRK ALİ@ 52 en üst kadro alabilirsiniz. Tabi en iyisi 410 veya 420 lerden birine binip denemektir.
@@AKTÜRK ALİ@ 327 ye bakmıştım güzel bisiklet. Kadro geometrileri farklı olduğundan markadan markaya kadro boyu seçimi değişiyor sanırım. Tekrar iyi pedallamalar.