Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Scudo
renk tonlarini cok beyendim.orjinal katalog resminde cok acik gri gozukuyodu. 2016 modelle arasinda 150 lira kadar bi fark var.performans acisindan cok bi farkda goremedim.renginden dolayi 2015 modelde karar kildim. sariyerde umarim bulurum, tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Umarim bulursunuz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: lampsakos
@saberthturk
ben sariyi beyenmedim ;) 2016 baska renk varsa alicam yoksa 2015 aricam

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
2016 cok sırıtmis

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: lampsakos
@ozalkadir
@ozalkadir
kelebek gidonla cok rahat bi surus elde ettiginiz kanisindayim bu konuda inceleme videosu cekerseniz cok memnun olurum.guzel bi tur videosu olmus.lakin bisiklet tutkunlari motorsikletliler gibi motolog cekim yapmiyolar.ornegin o an ki surat,moladan sonra kac saatte kac kilometre yaptiginiz vs vs. cekim ekipmanlariniz gayet profosyenel motolog tarzi video yayinlamanizi isterdim

@mhd
@mhd
iste deli gibi aradigim fotograf!! sele arkasi tak cikar bagac aparati ve canta.410da karar kilmisken bu bagaj bisiklet uzerinde nasil durur uygun olurmu diye tereddutum varken @mhd dostun paylastigi fotograf simsek caktirdi :)) cok tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: mhd
@Asusmune
Niçin? Ben bu bisikleti almayı düşünüyorum. Size sorun mu çıkarttı???

@Asusmune hocam özelden yazar mısınız bana

@demir.demiray
9 Ayda yaklaşık 5000 km yapmışım, sadece şu son bir ay 750 km yaptım. Bence bu fiyata alınacak ( 1050 tl ) en iyi bisiklet ama bizdeki satıcı ve servis rezaleti yüzünden ben bu üründen soğudum ama bakım ve onarımda garantiden yaranlanmak istemiyorum diyenler için ürün iyidir.

Arkadaşlar Gunaydin.Bisiklet almaya karar vermistim.Sportive 225 ile baslayan yolculugum tx500e ordan da Sedona 410 Ve 340a geldi.Derseniz fiyat farki var diye.340 2015 olarak 1340a buldum aklimi karistirdi 410 mu 340 mı sizce 410 oldugu için buraya yazdim.Umarim forum kurallarini çiğnememişimdir.

@Asusmune
Ben zaten aylık 10 liraya burada bir yere yaptırıyorum bakımı garantiyi kullanmıyorum çoğunlukla. Teşekkürler

@demir.demiray
410 11.5 kilo filan geliyor, kilo avantajı var ve en iyi tarafı 5000 km de 2 defa patlayan lastiği oldu, schwalbe road cruser bu işin hakkını veriyor ama maliyetlerden kısma adına 2016 modelde bu lastiklerden vaz geçilmiş yani ben olsam 2016 modelin yüzüne bakmam.

@GencBisikletli
Nerede kullanacağına göre değişir dostum. 340 ile bozuk yolda rahat olursun ama düz yolda 410 gibi akamazsin asfaltta sureceksen 410. Ama ben canım ister ormana giderim falan dersen 340 tabiki.

@Asusmune
Ben zaten hiç düşünmeden 2015 e yöneldim. 2016 da hem dandik lastik var hem de renkler çok sırıtıyor

@Asusmune sence 2015 mavi gri mi? sarı gri mi? Her ikiside bu sayfanın en üstündeki fotoda var.

Geri