Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Arkadaşlar Sedona 410 2016 model alacağım ama görme imkanım olmadığı için kadro boyunu size sormak istedim. Boyum:1.79 Kilo:90 Bacak içi:76 cm 52 kadro çok büyük olur mu

Scudo
Sınırdasın, bacağını yanlış ölçmüş olma ihtimalin var.

• Beğen
Tepkiler: malinua
@kutsaruzgar Youtube da bir ölçe videosu gördüm o şekilde ölçtüm belki yanlış olabilir. Kitap koyarak ölçmeye çalıştım :p

@Asusmune Sizin bisikletin kadrosu 52 miydi yanlış hatırlamıyorsam

Hocam 174 boy 84 de bacak ici kac cm gider bana yarin alicam ins

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@saberthturk
52 idi.78.5 bacak içi boyu tam limitteydi ama cok rahatsız ediyordu.48 alırsanız cok rahat edersiniz

Hocam peki ben ne almaliyim

49 kucuk mu gelir

Bana cevap verbilirmsnz hocam yarin bisiklet alicam bir hataya dusmek istemiyorumyasima nazaran bacaklarim uzun ve boyum kisa sizce kac kadro almaliyim

@@AKTÜRK ALİ@ 175 boyum 48 kullaniyorum bana tam geliyor. Ben 48 derim 44ü de deneyin yine de.

@1dost
49 nasil gider acaba sonucta bacak ici 84 cm yasim da 16 bayagi bi tuhaf

@@AKTÜRK ALİ@
51 de oneren oldu ne yapicam ben lutfen kafamdaki sorulara bir care bulun tecrubelerinize ve basarilariniza guvenerek diliyorum

Carraro 327 hocam

@@AKTÜRK ALİ@ 327 nin konusu burasımı niye 410 başliğına yazıyorsun biz 410 icin konusuyoruz 327 kullanmadık ki .

@erkantuc
disk firen tercih etmemenizin bi nedeni varmi? fiyati cok makul gule gule kullanin

Kusura bakmayin ama bu kadro boyu meselesi sadece 410 modelinde yok konuyu takip ediyordum ve aktif oldugunu gorunce sorumu siz degerli arkadaslarima abilerime ilettim sonucta acelem vardi yarin bisikletimi alicam kismetse bir an once tatminkar bir cevap almak ve kafamdaki 100000 tane bos soruya bir cevap bulabilmek icin yazdim

Sakincasi yoksa eger.
Ancak rahatsiz olduysaniz tabiki laf kalabaligi yapmam

biraz inceleyince bisikletin rengi kafami karistirdi. katalog cekiminde cok acik metalik gri ama sizin cekmis okdugunuz resimlerde koyu tonda...? fiyat ve performasi beyendim.guzelde bi inceleme olmus.yarin bi bayide test edicem

Geri