Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

@Yuppata
@VolkanAlcin

@Yuppata

Vites telinin gerginliğini ayarladığımız vida sayesinde sesten kurtuldum. Ayrıca 10-20TL parasında değilim elimden geliyorsa yapabileceğim tüm bakımını kendim yapma taraftarıyım. Çünkü öğrenmek istiyorum. Bunun haricinde profesyonellik gerektiren işler (akort ayarı gibi) için seve seve giderim servise

Scudo
@VolkanAlcin ben de sizin gibi dusunuyorum hatta abarttim akort anahtari aldim 3 liraya gecen gun on tekerin akortunu ayarladim mis gibi oldu. Ha tabi belki bir dahakine tel kiracam ama yedek telde aldim onu da ogrenmek lazim malum Turkiye de usta diye tabir ettigimiz amcalar bisiklete ya da her ne olursa hunharca davraniyor.

• Beğen
Tepkiler: kutsaruzgar
Bu incelemede yorum yaparken 2 şeyin yanyana yapıldığı kanaatindeyim.

1- 410 Fazla abartılı meth edildi.

2- Aşırı eleştirildi.

Ve bir yanlış yaptığımızı düşünüyorum. Yerli ürünleri avrupa alanlarla mukayese ediyoruz. Batıda bizdeki gibi ağır vergiler yok. Enerji ucuz. Nakliyeyi ağırlıklı olarak demir yolu ile yapıyorlar. Üretimin önünde engel yok, teşvik var.

@erkantuc, post: 1724372, memiçin 57269
Acaba asfalt ve arazi gibi mekanlar icin uygun bir bisikletmi

Carrraro 327 daha iyi

Almayı düşünüyorum ama tam emin olamadım 2-3 haftalık turlar için kullanacağım uzun yolculuklar için uygun mudur üzerine eklenecek yük sıkıntı yaratır mı kullananların düşüncelerini merak ediyorum.

@olguakbayrak 2-3 haftalık turda hafif olana kaçmak zorundasın. Daha çok paran varsa karbon maşalı, donanımı daha iyi olana bakabilirsin. Ama tarifine uyan 1100 tl ye 410 var. İşini görür.

• Beğen
Tepkiler: malinua
sedona 410 almaktansa triban 500 daha iyidir ama triban 500 ü toprak yollarda kullanamazsınız sadece asfalt yolda kullanabilirsiniz

@olguakbayrak uyduruk ta olsa bisikletin olsa, ikinci olarak triban derdim. Ama ilk bisiklet için 410 bile zorlayan vites çapına, kadroya ve lastiklere sahip.

410 u al. 15-20 Gün kendini zorlamadan bin. Sonra mesafeni ve hızını yavaş yavaş artırırsın. Direk triban la bisiklet e başlarsan bütün bacak eklemlerin hasar görür, acısı 10 sene sonra çıkar.

• Beğen
@gokberk88 asfaltta sürücem dediğiniz gibi triban daha uygun gözüküyor.

@kutsaruzgar haklısınız birden yüklenmek zarar verir zaten kronik sırt ağrım var vücudu alıştıra alıştıra başlamak en iyisi. Hali hazırda çok iyisinden olmasa da dağ bisikletim var yani çok fazla uzun yollar almasam da kullanıyorum :) tribanla kısa mesafelerle başlayıp uzun vadede hem hazırlık hem de antrenman olur diye düşünüyorum.

Yeni alacaklarn kafaları karışmasın bu fiyata alınabilecek en iyi seçeneklerden biri 410 . Ocak ayndan beridir kullanyorum 3000 km bitmek üzere bu zamana kadar hiç üzmedi beni çok bozuk yollara girdim hala akordun da kaçma yok mtb gibi devam ediyorum. Bisiklete daha fazla bütçe ayıran başka modellere baksn sözüm yok , bunun sınırnı alan belirler.

• Beğen
Tepkiler: Kaplan53 ve mhd
@Yuppata karbon dağ bisikleti bilem var, belki bunu da ilk kez duyuyorsundur. Ha şehir-fitness tarzı üretilenler nispeten daha narin, evet haklısın, turcunun işini görüp görmeyeceği kendi kilosu ve malzemesinin ağırlığını toplayarak karar verilecek konu.
Bu arada @ALTAY 55 doğru söylüyor, neticede bütçe belli...

• Beğen
Geri