Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

@alpkoralp bunu kullanıyorum mini mini birşey. memnunum kendisinden. bunu yolda kaldığımda , bir de tchibonun göstergeli iki elle basılan pompası var onu da evde basıyorum. yanınızda taşırken büyük ağır göstergeli vs şeylere gerek yok bence.

(link)

(link)
İşe yarar mı dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: olguakbayrak
Scudo
Merhabalar ,ben de 410 almayı düşünüyorum 2016 model alıcam renk olarak daha bi güzel oturaklı duruyor . Malum 2016 modelin lastikleri kötü aldığımda değiştircem ama jant kalınlığı kaç mm acaba? 28c lastik takmayı düşünüyorum sizce bir sorun olur mu?

Sedona 410 benim için tek cazip yanı lastikleriydi.3.000 km coktan geçtim ama en ufak sıkıntı yok.bu bisiklet ise ÇOK ABARTTIK.AYNEN SEDONA MARKASINI ABARTTIĞIMUZ GİBİ.hele yeni modeli resmen iğrenç.dün aslıbisisiklete gittim yakınen gördüm.bu bisiklet, bu parayı hak etmiyor.bir daha ki seçimimde asla sedona olmayacaktır.
@efilogluferdi

@efilogluferdi Arka sayfalarda bi yerde vardı galiba simdi baktım bulamadım ama en az 28 en fazla 40c lastikler takılıyor diye biliyom.Hic olmadi kullanan birilerine sorariz heralde sikayet edip sorumuzu cevapsiz birakmazlar :) Bu arada sari renk bana da güzel geldi sınavdan sonra hayirlisiyla alcam inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: efilogluferdi
@efilogluferdi @samuray her boyutta lastik takabilirsiniz. 23'ten 45'e kadar sorun yaratmaz. İnce lastiklere bulaşmayın rahatınız kaçabilir benden demesi. 29" ile aynı çapa sahip olduğundan, denemedim fakat 29" lastikleri de rahatlıkla kaldırabilir diye düşünüyorum. Bu arada jant çemberi taiwan, yani bayağı sağlam yük konusunda çekinceniz olmasın. Yalnız teller çin. Yağmur çamur demeden kullandığımdan teller ufaktan paslandı. Bağajda yük taşırken tellere birşey sıkışınca 1 tel koptu. En az 4,5 tane kırması lazımken baya sağlam çıktı. Aldığımdan beri hiç akor yapılmadı jantlara. İlk kez anahtar yüzü görünce 8tel daha kırıldı. Şuanda 5000km yi geçti benim eşşek. Parasını sonuna kadar hakeden bir firma ve model. Bizzat muhattap oldum birçok konuda. Aklınızda soru işareti kalmasın. Alın güle güle kullanın. Saygılar, sevgiler..
image.jpeg

@Yuppata 5.000 km strawa kaydı varmı? Bu kadar km yapanlar strawada geneli kayıt tutar.

Bence bu bisiklet çöptür.çöp olmasının pek cok sebebini firma calısanlarina ilettim.ar-ge departmanı, satın alma departmanı, müşterı hizmetleri departmani ve muhasebe ( mali işler )departmanı. Yani tüm departmarlara duyurdum.şimdi bodrumdaki BTWİN 5.0 240 tl almıstım, onda olmayan paslanmalar ve tel kırması nasıl yokken 3 kat pahalı bu bisiklette kırma ve paslanma olur diye bende evde AR-GE birimi oluşturmaya karar verdim.

@Yuppata Jant çemberinin ölçüsünden dolayı sorun oluşturmaz mı 28den aşağısı.

@Asusmune neden kullanıyorsunuz ki çöpse? Atın çöpe gitsin cidden sizde kurtulun bizde. Sizde obsesif oldu bu marka çok da güzel bir bisiklet maşallah hele aslı bisiklet ne zaman arasam ulaşıyorum insiyatif sahibi bir firma. Konuda para toplayıp satın alalım ya da abinin bisikleti, cidden neden hala kullanıyorsunuz. Konuyu çöplüğe döndürdünüz.

Arkadaşlar acil yardım 410 un jant teli ebatlarını bilen varsa yazabilir mi? Yedek tel alıcam da.

Yorumlama şeklim hoşuna gitmediyse ben ne yapabilirim. Senin için kendi doğrularımdan vazmı geçeyim? Sen her doğrun bir başkasının yorumlamasıyla değiştiren biriyse sornak isterim; sen kimsin? Neden sıkıldın?sıkılacağın konuya niye yazdın? Benim bisikleti alacak gücün varmı? Varsada bu bisikletin hakkını verecek yüreğin varmı? Ben senin gibilerin mesajlarına gülüyorum.sen gülmüyorsan beni yasakla rahat et ben öyle yapıyorum, hemde milletten yardım isteme basitliğine düşme.ama bu bisikleti çok istersen çok uygun fiyata sana satabilirim.dilersen hesap numaramı ozelden yazayım.dilersen önce urunu göndereyim,ücretini 24 taksitte ode kimseye dilenmeden.
YADA BOŞ YAPMA BAK DALGANA.
@ozalkadir

@Yuppata
Forumda son zamankarda ciddi rahatsızlar var.Bu ürun artık benim için çöp.sizden bana ne, bisikletinizden bana ne, benim yorumdan size ne. Cıkın pedallayın stres atın ama benum tepemi attırmayın. Bu bisiklet bence beş para etmez bir sene sonra yollarda ancak market bisikleti değerinde olur, demedi demeyin.

@Yuppata
Yuppi senin algı biraz sıkıntılımı dostum.ben strava,
veri,
kayıt,
5000 km
Verisi nerede kayıtlı diyorum96
Sen ise işkembe çorbası iyice yıkanmamışını severim diyorsun, ayıp ediyorsun.

Nedir son durum olay nedir çöp müdür değil mıdır 2016 kullanan var mıdır kafamda deli sorular

BU BİSİKLET İÇİN ,BU KONU BAŞLIGİNDA SON MESAJIMDIR AMA BURADAN BIR SON MESAJ VEREYIM, SEVDIGIM BIR ARKADAS AYNI GRUBUN UST MARKASI OLAN MERIDA SPEDEER 500 ALDIK.DAHA ILK TURDA GIDON YOLDA GIDERKEN BOSA DÖNDÜ. BU ÖLÜM İLE EŞ ANLAMLIDIR.BUNDAN SONRA BEN YOKUM ARKADAS.BU DEDİĞİM ARKADAŞ ŞİMDIDE MERİDA SCULTURE 5000 ALDIK 5 GÜN ÖNCE.İNŞALLAH BAŞINA BU TATSIZLIKLAR BİR DAHA GELMEZ.

THE END....

@Asusmune "hemde milletten yardım isteme basitliğine düşme" kim kime gülüyor acaba :D forum kelimesinin anlamını bilmiyor olabilir misiniz acaba? Yaşınız kaçtı 40 üzeri sanırım. Mahallede çocukların topunu da kesiyor musunuz? Mesleğimin de verdiği uzmanlıkla söylüyorum bence tam bir OCD'siniz. Bu arada insanlar psikolojileri gereği eksik oldukları noktaları dillerine vururlar istemsiz olarak, görüyorum ki imzanız da bunu kanıtlar durumda.

Saygılar...

:harika::harika:@Asusmune :D gercekten 40 yasin uzerinde misiniz? Ha pardon orta yas bunalimi yasiyor olmalisiniz. Bu ay ki faturalarinizi odeyin, kapi onune parkeden misafir araci kaldirtin rahatlarsiniz. Begendiginiz ilanin tarihine de bir baksaydiniz keske neyse olur bu yasta amcacim. :harika: Tekrar saygilar.

@Asusmune İnsan karşısındaki kişiye kendine duyduğu saygı kadar üslub takınır. Algınız ve dostluğunuz size kalsın.
"Eğer bir kişi strava kaydı tutmuyor ise neresinden uydurupta 5000km sürdüğünü iddia eder ? Aşağıya bir fotoğraf koyuyorum yalnız fotoğrafı büyüterek bakın daha rahat tahmin edebilirsiniz. "
image.jpeg

zavallı, nasılda kopya çekerek sınıf geçtiğin belli, yoksa abilerin derslerine mi katıldın sen. Manisa bu konuda mimli.akıllı insan asla sade okuduğuyla bir halt olmadığını bilir, kitap okumayla pilot olunsaydı ben şimdi mars etrafında 28000km hızla giderken bu rahatsızın rahatsızlığından bana ne diyecektim ama NEYSE HAYATIN DAHA ÇOK BAŞINDASIN, BAK DALGANA.

@ozalkadir

@Asusmune bu arada nerdeyse butun konularimi arastirmissiniz. Bu da az once soyledigim durumu kanitlar durumda degil mi? Bkz. OCD

Geri