Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Ve ilk lastik patlağını bugün bisiklet yolunda sürerken yaşadım. Küçük bir cam şişe kırığının arka lastiğin patlamasıyla birlikte arka lastik indi. :(

Dosyalar

• SnaplarkScreenshot.png
    SnaplarkScreenshot.png
    145 KB · Okunma: 113
  • Beğen
Tepkiler: mhd
Scudo
@Bango Kolay gelsin. Çok şanslısınız. Tam bisiklet sürme havası var.

• Beğen
Tepkiler: JealioN
@mhd Tesekkur ederim. Uzun zamandir binmiyordum, bugun yoruldum biraz. Havalar boyle giderse surekli cikariz, form tutariz :)

Arkadaşlar Sedona 410 için 172 boyla hangi kadro almalıyım?

@Aquarius 48 kadro boyu kullanıyorum aynı boydayız sizinle, 48 yeterli olucaktır diye düşünüyorum

Uzulerek cok sevdigim 410'umu satmaya karar verdim. Uzulerek diyorum cunku gercektende performans olarak cok seviyorum bu bisikleti. Ama iste komutanin ( esim ) sozu emirdir. Katlanir bisiklet istiyor. Bunu satip 2 tane katlanir bisiklet alacagim. 48 beden mavi. Market bolumune ilani koydum, dusunen olursa gorusebiliriz.

Arkadasa mesaj attim fakat sari renk dusunuyormus. @1dost

@Bango
@Bango merhaba. Sağlık olsun umarım katlanır bisikletten de 410 kadar memnun kalırsınız. Bu arada ilanınıza baktım 26" jant boyu girilmiş, doğrusu 28" jant olacak. İyi günler saygılar :)

@MBB Uyari icin tesekkurler. Ilan paylasim bolumu o kadar teferruatli yapilmis ki bir ilani yarim saatten az surede bitirmek neredeyse imkansiz :)

• Beğen
Tepkiler: Yuppata
Bu arada tekrardan yazayım sıfır almak isteyen olursa da bilgisi olsun. @Bango yanlış anlaşılmam umarım :)
Ümraniye Sondurak'taki sürekli gittiğim her derdime derman olan son derece memnun kaldığım Sarıdayı (esta) Bisiklet'te iki adet 410 var.
" 48kadro mavi "
" 44kadro sarı "
İkisinin fiyatı da peşinde 1150tl, eğer KKartı taksit istenirse 1200tl komisyondan dolayı. Giderseniz mustafa forumdan yazdı bize derseniz yardımcı olacağı kadar olur. Saygılar.
Not: Ben bisikletimi oradan almadım, aldığım yer(PARAGÖZ Atilla Bisiklet) ile sorunlar yaşadım Aslı Bisiklet(üretici firma) bana o bisikletçiyi önerdi sonradan tanıştım yani. Eğer bilseydim başka yerden almazdım. Sağlam bisikletçi bulmak zor bu dertten muzdarip olan bilir.

@MBB Benim bisikletinde sifirdan farki yok suan. Maksimum 50 km surulmustur, cizik dahi yok. Dosta gider bi urun. Zorunou olmasam satmam. Amandusunen olursa bu fiyata da kacirmasin derim.

@Bango
5-6 kez kullanım için gerçekten iyi fiyat hani ben alacak olsam sizden alabilirdim kaldıki 2.el baya bi kullanılmış 410ları sizinkine yakın fiyatlarda veriyorlar varsın 50tl fazla vereyim temiz olsun :)
Ama bazılarınında sıfır olsun ilk ben kullanayım fikri var onlar için yazmıştım benim mesajıda :)

• Beğen
Tepkiler: JealioN
Geri