Sezona hazırlık çalışmaları devam ediyor, çamurluk, bagaj, heybe derken turlara hazırlanıyoruz. Bakalım İnşallah nasip olursa kalbimizin götürdüğü yerlere gideceğiz

)
Çamurluklar: (link) 28", henüz çok test etmedim, iyi kötü diyemeyeceğim. Montajı biraz zahmetli, eliniz bu işlere yatkın değilse zorlanabilirsiniz, arka lastiği sökmek gerekiyor (en azından ben sökmeden yapamadım) ön çamurluk için uzun vida bulmanız gerekiyor.
Bagaj: Marka modelini bilmiyorum, geçen yıl eski bisikletim için forumdan almıştım ancak 410'a nasipmiş.
km saati: SIGMA 8.12, bikeandoutdoor
Heybe: (link)
Bagaj Çantası: (link) kısa günlük turlar için aldım. (Yolda geliyor İnşallah, aliexpress)
Pompa: Zefal Viteo Çift Yönlü Pompa, bikeandoutdoor
Ön Far: (link) (3 kademeli performansından gayet memnunum, aliexpress)
Arka Işık: (link) (Ucuz ancak gayet yeterli, ben çok memnunum, ufak bir modifiye ile bagaja monte edilmiştir, bikeandoutdoor)
Elcikler: Velo Ergonomik, oldukça güzel diyebilirim ancak daha iyilerini kullanmadım bilmiyorum, bunlar elimi hiç yormuyor, eski bisikletimden 410'a aktardım, bundan da memnunum

) Ankara Doğa Bisiklet
Sele Altı Çanta: (link)-aliexpress sağolsun
Suluk: Elite termal matara (fotolarda görünen eski suluğun tamir takım kabına çevrilmiş hali

) Ankara Doğa Bisiklet
Böylelikle kendimce bir şeyler yaptım, ürünlerin birçoğu basit ve ucuz ancak kullanışlı.
İnşallah ileride tur fotolarını da paylaşabilirim.