Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

@ahmet0258 anladım teşekkürler. parça ekleyerek sks longboardda takılabilir sanırım.

Scudo
@mustc1940 evet hiç sıkıntı olmaz. Gayet güzel olur.

Merhaba, sedona 410 almak istiyorum. İstanbul da en uygun nereden satın alınabilir?

Düldülün son hali...
Tubus logo classic
Xlc ön bagaj
Schwalbe marathon plus tour(40c)
Brooks b17 (ayarı tutturamadım hala)
Ortlieb city arka heybe(ön heybelerde yolda)
Sks longboard'ı da takmaya çalıştım, bagajdan dolayı olmadı. Bagajı ufak bi aparat ile yükseltmem gerek. Alacak edecek arkadaşların bilgisi olsun.
Son olarak bi maşallahınızı alırım :)
image.jpeg image.jpeg

@cozayy 48 beden mavi renk Ümraniye Sondurak esta (sarıdayı) bisiklette 1150tl peşin, 1200tl kk ile alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: cozayy
masallah cok guzel olmus. herhalde bi bisiklet parasi harcadiniz aldiklarinizla :)

@Alizee sormayın bisikletten daha fazla tuttu gerçekten. Kamp malzemelerini de katarsak 2tane 410 alınır ecükte artar :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: Alizee
Bu bisikletin tam olarak ağırlığı kac kilo arkadaslar

Aklımda bi yol bi şehir bir de amortisorlu şehir bisikleti var:) Allah Büyük Bakalim 3 ünden biri..2 tane mtb vat zaten ama hep düz yolda gitmiyorum konforumu düşünüyorum az bozuk satih ta da girmek için bazende hafif olsun atık olsun neyse bi paramız hazır olsun da Allah Büyük ;)

@MBB on bagaj alicam nasil mennun musunuz bir de fiyati nedir guzel olmus, brooks guzel secim bi tik indirip yere paralel gibi denerseniz daha rahat olabilir ben o sekilde kullaniyorum, dogru ayari deneme yanilma yoluyla bulucaksiniz, forumlarda onu yukarda olacak yaziyor genelde ama fazlasi sikinti

@Cesmeonu o brooks olayı dediğiniz gibi deneme yanılma bakalım orta yolu bulucaz artık.
Ön bagaj demiri konusunda 2 seçeneğiniz var. Biri xlc, diğeri zefal. İkisi de sağ sol 10kg toplamda 20kg taşıyor. Heybeleri alsam doldursam dahi 20kg lık ürün dolduramam zor yani. Zefale 100tl verecektim bence baya fazla, o yüzden n11den 55tlye xlc bagajı aldım. Fiyatı gayet iyi. Bağlantı noktaları çok sağlam zefaldeki gibi değil. Zefal yekpare ama xlc sökülebiliyor tamamen. Heybeleri takıp kullanamadım fakat bi 250km üzerinde kullandım kıpırdama olmadı. Bu arada 410'u mtb gibi kullanırım biraz.
Bana sorarsanız fazla para vermeye gerek yok. Yeterli olacaktır.

410 ailesi +2 üye daha kazandı :)
Mavi olan @owl 'a ait.
Sarı da benimki :)
Bizim emektar bisikletlerden sonra "bisiklet buymuş" dedirtti :D
Seleleri bisikletten önce alındı :D (Sportourer FLX)
Buyrun fotolar:
20160201_115338.jpg 20160201_115353.jpg 20160201_115403.jpg 20160201_115415.jpg 20160201_115432.jpg
20160201_115338.jpg 20160201_115353.jpg

Kadro seçiminde test sürüşü fırsatı sunarak biz çok yardımcı olan @sercanbaltalı 'ya da tekrar teşekkür ederiz :)

2016 Sedonalarda Diskli Modelini Gördüm Bunun Sram x7 var tam istediğim gibi fiyatıda makul sayılır..Ayrıca Sonradan Duruma Bağlı Ön Süspansiyon Taksak bu tarz modele hakaret etmiş olur muyuz?

• Beğen
Tepkiler: Veysel A.
Geri