Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Bu durum ayıplı ürünü işaret ediyor. Bilerek bu maşalar takılmış olamaz. maşalar düzelmez, ancak değişir.
@Sportivo

@mhd

@özlemalikaan

@1dost

Scudo
arkadaşlar ne yapacağız ben hiçbirşey anlamadım, kronik bir durum mu var

Arkadaşlar ben sabah tekeri sabitleyen bağlantı elemanlarını ters yönde değiştirdim , yani sağdakini sola soldakini sağa taktım, kısmen düzeldi ve freni de vida gevşetme yöntemi de ayarladım , tabii bu sefer sağ fren daha yakın durdu ama dünkü sol frene ve asimetriye göre daha iyi bir pozisyonda. Hatta bugün bi 30 km falan yol yaptım. Bence maşaların dökümünde düzlemsellik problemi var, maşa değişmeden çözülmez diye düşünüyorum

@mhd

@1dost

@Asusmune

@menderes26

@Sportivo

Arkadaşlar teker sola yakınsa ve fren ayarı için sorun oluyorsa, sol tarafa bir veya iki adet pul atıp tekeri ortalayabilirsiniz. Ya da tersi şekilde.
Tabi ki bu önemli bir sorun, mutlaka toplu olarak durum bildirilmeli firmaya. Ama servise giderken pulları sökmeyi unutmayın :) Sizi idareten düzgün ayarlarla götürecektir en azından.

Fotoğraflar sağ tarafa denk geldi, bilginize...

http://img908.imageshack.us/img908/4702/GNW7Wk.jpg

(link)
Bu çamurluğu tercih ettim. Uyumludur umarım.

benim dikkatimi çeken bir sorun olmadı bisiklette şu ana kadar herhangi bir konuda. ama akşam gidince bi bakayım. en son ki bakımda seda bisiklet sağolsun saat gibi ayarlamıştı pabuçları öyle birşey olsa dikkatimi çekerdi hoş maşa da rst diye biliyorum sorun olmamalı aslında ama

@Sportivo
aşınmışlık kabul edilebilir derecede ise diğer kısmı da eş değer olacak şekilde spiral türevi bir makineyle sanayi de kazıtabilirsen durum düzelebilir

Garantili üründe dediğinizi yapmaya gerek yok.
Verdiğimiz paranın içinde bu giderler zaten var.

@poet

Ya o değilde evden 500 metre uzakta Carraro bayi ve servis varken gittim 40 km uzaktan izmirden Sedona aldım, 410 almak istediğim için. İlk hafta lastik problemi İzmir'e git gel, şimdi de bu problem , böyle bir başlangıç yapmak istemezdim Sedona ile.

Az önce aslı bisiklet argeden mail ile dönüş yaptılar. Sorunun jant akort ayarlarından kaynaklandığını , ön jant setini Aras kargo ile çevre şubesine karşı ödemeli gönderilmesini talep etmişler. Çevre şubesi neresidir belli değil ama.

@Sportivo
Aslının istanbulda merkezi orası dediklerini uygula ilgili firmadır

Maşadaki sorunu burada okuyup kontrol edince farkettim. 500 km'den fazla kullandım 410'u hiç dikkatimi çekmedi. Yani sürüşe herhangi bir etkisi yok bende.

Aslı Bisiklet

I.O.S.B. Atatürk Bulvarı 14. Cadde İsteks Sanayi Sitesi Sosyal Merkez Binası No:19 Başakşehir P.K. 34490
İkitelli / Istanbul / Turkiye

Aslı bisiklet genel merkezidir.

(link)

@Sportivo

hoş ben de eve gidince bakacağım ama kronik bir sorun gibi duruyor durum.
eğer böyle bir durum varsa hiç ama hiç hoş değil
niye böyle birşeyle uğraşmak zorundayız ki şimdi

Ben kendilerini aradım ama bana kargola demediler.Bu bisiklet işide sıkmaya başladı:(
@Sportivo

Ben 12 aralıkta aldım , belki bu yüzden kargola demiş olabilirler ama bu jant akort ayarı için İstanbul'a jant git gel yapması normal mi? Birkaç soru yazdım kendilerine cevap bekliyorum

Geri