Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

@Asusmune specialized'in kendi urettigi lastikler. Kaliteli. Kotu bir urun kesinlikle uretmezler.
Evet @volkan Öz kis biterken alalim birer tane. Kisi mevcutlarla bi atlatalim hayirlisiyla insallah :)

• Beğen
Tepkiler: volkan Öz
Scudo
Çok kesin konuşmamak lazım. Arkadaşta sirus var 3.000 tl alınma city hd fren lastik çok patladığından şikayetle lastiklerini değiştirdi.

"Kaliteli" derken kaç lastik eskittiğini öğrenebilirmiyim.

@Kuzey Ege

@Asusmune

Fiyatı 116 tl olan kötü lastik görmedim ben.Sizde bilirsiniz ki lastik patlamaları lastikten çok kullanıcı ile ilgili bir konu.Düşük hava,arazi şartları, kilo vs gibi.
Emin olun forumda araştırın 30 tl lik lastikle 3000 km yapıp 2-3 kez lastiği patlayan insanlarla karşılaşacaksınız.'200 tl lastiklerlede düşüp kayan ve yaranlarlada.

https://www.aktifpedal.com/products/small/p19ejku4kkk0dp38g1ldt11bv4.jpg
(link)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Bu lastikle senin tavsiye istediğin bisikletin lastiği aynı değil. Linkini verdiğin ürünün lastiğini bi incele istersen.

Elmalar ile Armutlar yine karıştı.

@volkan Öz

Konu sahibi arkadaşımdam özür dilerim.
Başlık Sedona 410 biz ise bilme ne markanın sağlamlığı lastiğinin tpı si gibi saçma sapan mesajlar yazdık. Af ola.

@Asusmune
Kaç lastik eskittiğini derken?? Şunu biliyorum, specialized kötü bir ürün asla üretmez, asla da kullanmaz.

Damdanı düşenin en doğruyu söylemesi gibi.
City bisikletine takılan lastik kadıköy gibi yerde çok patlıyorsa muhakkak kullanıcı hatasıdır. :)

( kullanmadığımız ürünler hakkında ahkam kesmek hataya düşürür. ben çok iyi biliyorum ki Dünya ca meşhur markalar en çok hata yapanlardır. Sadece üst sınıflara hitap ettiklerinden müşterileri pek ses çıkarmaz, gider yenisini alırlar :) )

Ben tekrardan yazayım Kullanmadığımız ürünler hakkında iddaalı olmayalım. Yoksa milletin parasına yazık olur.

@Kuzey Ege

@Asusmune
Arkadas ben 2014 yazinda neredeyse butun marmara ege bolgesini dolastim specialized crossover ile. 2000 km ye yakin. Patlamayi birak o kadar yuke ragmen inmedi bile lastik.
Specialized diyorum, kotu iurun asla kullanmaz diyorum. Kadikoyde lastik patlatan arkadasimiz ise bi kursun doktursun.
Ayni sekilde kimsenin begenmedigi michelin dynamic sport yol lastigi ile gectigimiz yaz 1400 km tur yaptim. 30 liralik lastik...
Hem de yol bisikletiyle.

Arkadaşlar @Asusmune , @Kuzey Ege : Lütfen bir lastik için birbirinizi kırmayınız. Her ikiniz de haklısınız. Konuyu sonlandırmanızı rica ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: mehmet gumus
@Asusmune

Biz biraz özelden konuştuk.Sorun yok sedece insanlara yardımcı olmak amacımız.Kimse kırılmasın üzülmesin yeter.Saygılar

Selamlar. Bugün BikeAndOutdoor Fenerbahçe şubesine gidip 410'umu aldım. Ellerinde 48 boyu kalmamıştı, Beşiktaş şubesinden gelecek ücretini ödedim. Ozan bey yardımcı oldu. Çok iyi ilgilendiler ve ağırladılar. Herkesin gitmesini tavsiye ederim. Gerek bisiklet, aksesuar satın alımında gerek ise bakım için mutlaka uğrayınız.
Artık bende 410'cular arasına katılmış oldum.

@Bango 410'nunuz hayırlı olsun. Nice güzel günler de kullanmanız dileğimle.

• Beğen
Tepkiler: JealioN
Geri