Scudo Sports

Sedona 410 bisikletim çalındı.

@hmustak Çok teşekkür ederim. Aslında söylediğin çok mantıklı bir şey. Cezalar caydırıcı olmaması, bisikletin çalınmasının küçük bir olay gibi görülmesi en önemlisi de kendi ihmallerimiz yüzünden bu hırsızlık olayları daha da devam eder. Bisikletten haber yok ben de umudumu yavaş yavaş kaybediyorum. Artık ikinci el bir bisiklet alacağım gibi görünüyor.

• Üzgün
Tepkiler: TatanQa_tr
Scudo
@cool mehmet Çok geçmiş olsun . Ne yazık ki herşeyde olduğu gibi bu noktada da kendi önlemlerimizi kendimiz almamız gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: cool mehmet
Kilit kullanılan durumlarda neresi kolaysa hırsız onu kesiyor. Arkadas balkon demirine zincirlemiş, hırsız da balkon demirini kesmiş. Bisikletin bağlandığı sabit nokta da önemli anladığım kadarıyla... sağlam olması gerek. Geçmiş olsun...

Kilit kullanılan durumlarda neresi kolaysa hırsız onu kesiyor. Arkadas balkon demirine zincirlemiş, hırsız da balkon demirini kesmiş. Bisikletin bağlandığı sabit nokta da önemli anladığım kadarıyla... sağlam olması gerek. Geçmiş olsun...
Size katılıyorum bisikletin sabitlendiği nokta da çok önemli kilit ne kadar önemli ise bağlandığı nokta da çok önemli fikir vermesi açısından fotoğraf paylaşıyorum. Fotoğrafta kilitler tek bir noktadan kilitli değil değişik noktalar dan kilitli ve bir değil iki ayrı sabitleme noktası var.IMG_3169.jpgIMG_3184.jpgIMG_3185.jpg

Son düzenleme:
Geri