Scudo Sports

Sedona 410 bisikletim çalındı.

cool mehmet

Aktif Üye
Tepki
133
İsim
Mehmet
Bisiklet
Sedona
Sedona 410 marka bisikletim 03.11.2020 Salı günü Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'ndeki evimden çalındı. Yeni taşındığım evimde üçüncü kattaki merdivenlere bırakmıştım. Apartman kapısı şifre ile açılıyordu. Kimsenin giremeyeceğini zannettim. Siz siz olun dikkat edin. Çok sevdiğim bisikletimdi. Görürseniz haber verirseniz sevinirim.Screenshot_20201103-210639.png

Dosyalar

• Screenshot_20201103-210619.png
    Screenshot_20201103-210619.png
    106,4 KB · Okunma: 16
Scudo
Çok geçmiş olsun, umarım bulunur. Fotoğraflarınız açılmıyor. İsterseniz tekrar yükleyin.

• Beğen
Tepkiler: cool mehmet
Geçmiş olsun.

• Beğen
sarı sedona 410

geçmiş olsun, indekslesin diye böyle aklınaza gelen kelimeleri yazın

• Beğen
Bisikleti Bağdat caddesinde bir apartmanın otoparkına kitleyip toplu taşımayla iş görüşmesine gitmiştim. dönüşte baktım yok. En yakın kişilerden şüpheleneceksin başına bir iş geldi mi... Kafamı kaldırdım baktım yukarı katlarda bir doktor muaynehanesi var. Çaldım kapıcının kapısını dedim ben doktorun arkadaşıyım bisiklet nerede? aparmanın iyice altlarına indirip çıkardı bisikleti. Dedi çalıyolardı ben yakalıdm vs... İşin özü kapıcıya ve alt katlara bir bak ilk başta.

Geçmiş olsun :(

Hanımda bisikleti zorla depoya indirdi ancak ben duvara asacağım bir şekilde.

Aparman içi ve yangın güvenlik merdiveni gibi yerlere bisiklet koymaya gelmiyorn malesef.

Geçmiş olsun...

• Beğen
Herkese teşekkür ederim, sağ olun.Şu anda ifade veriyorum bakalım. Gerçi pek bir şey çıkmaz diye duymuştum öncelerden. Hayırlısı diyelim.

Bisikleti Bağdat caddesinde bir apartmanın otoparkına kitleyip toplu taşımayla iş görüşmesine gitmiştim. dönüşte baktım yok. En yakın kişilerden şüpheleneceksin başına bir iş geldi mi... Kafamı kaldırdım baktım yukarı katlarda bir doktor muaynehanesi var. Çaldım kapıcının kapısını dedim ben doktorun arkadaşıyım bisiklet nerede? aparmanın iyice altlarına indirip çıkardı bisikleti. Dedi çalıyolardı ben yakalıdm vs... İşin özü kapıcıya ve alt katlara bir bak ilk başta.

Geçmiş olsun :(

Hanımda bisikleti zorla depoya indirdi ancak ben duvara asacağım bir şekilde.

Aparman içi ve yangın güvenlik merdiveni gibi yerlere bisiklet koymaya gelmiyorn malesef.
Hocam nasil aklina geldi kapiciya sormak ve doktorun arkadasim demen yani helal olsun... Dedektif gibi adamsin masallah

@cool mehmet hocam geçmiş olsun. Acaba kilitlemiş miydiniz yoksa öylece mi bıraktınız apartmana?

• Beğen
En üst kattaydı, ev dubleks şeklindeydi ve oraya giden pek yoktu. Kilitlemedim ne yazık ki bunun için pişmanım. Apartmana şifre ile giriliyor ve gelen kişi zile basinca kamerada görünüyor ayrı bir kamera yok tabi. Aman diyim siz siz olun çok iyi yerlerde saklayın bisikletlerinizi.
Gerçi iki buçuk ay kadar önce evlendim ve bu eve yeni eşyaları taşırken eşimin ve benim spor ayakkabılarımızın ve başka eşyaların olduğu bir koliyi de kaşla göz arasında çalmışlar. Çalındığını görünce sokağa çıkıp ne o. ç. bir sokakmış burası haykırasım geldi.

@cool mehmet takip edenler bile oluyor bisikleti görüp takip etmiştir belki. Ben de apartmana bağlıyorum da zinciri bile sökecek kadar cesaretliler mi diye merak edip sordum. Apartmandan çalınan şeyler kamu davasına giriyor sanırım, dışardan çalınan bisiklete nazaran daha fazla ilgilenirler polisler

İnşallah, kamu davası olup olmadığını bilmiyordum. Kendim de araştıracagım. Tabi kilitlememek de bana ders olsun.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
şu olayları okuyunca çok üzülüyorum gercekten.

Çok geçmiş olsun diyorum, umarım bulunur.

Şahsen ben halıyı katlayıp odama koyuyorum 5 kat yukarı merdivenden çıkartıp. Bu kansızlara zincir, kilit dayanmıyor diye odamdan baska yere koymuyorum

geçmiş olsun kapı şifreli dahi olsa keşke bir yere kilitle bağlasaydınız... umarım en kısa sürede bulunur.

• Beğen
Teşekkür ederim. Evet bu da benim boş bulunmamdan kaynaklandı. Bisikletleri çaldırıyorsak en önemli hata bizde demektir. Bisikleti çalınmayan arkadaşlara önemle duyurulur.

• Beğen
Tepkiler: Serrchi ve hrnkral
Kapı şifrelerini 2-3 ayda bir yenilemek lazım, herkes öğreniyor bir şekilde. Onun dışında ora paşa ayrı dikkat etmek lazım, adamı bile çalarlar... Geçmiş olsun, inşallah bulursunuz.

• Beğen
Kapı şifrelerini 2-3 ayda bir yenilemek lazım, herkes öğreniyor bir şekilde. Onun dışında ora paşa ayrı dikkat etmek lazım, adamı bile çalarlar... Geçmiş olsun, inşallah bulursunuz.

Evimin farklı noktalara bakan 2 ayrı dış kapısı var. Birisinin baktığı sokakta lambalar 2 gündür patlaktı. Bu sabah uyandığımda kapının menteşelerden sökülüp yere konduğunu gördüm. Büyük ihtimal ağır olmasından dolayı götüremediler. Artık kapıya bile extra kilit vuracak zamanlara geldik.

Şaka gibi gerçekten. Evet bulunduğum yer de sıkıntılı artık dışarda hiçbir şey bırakmamak gerekiyor.

Şaka gibi gerçekten. Evet bulunduğum yer de sıkıntılı artık dışarda hiçbir şey bırakmamak gerekiyor.

Bende şok oldum. Düşünsenize sabah uyanıyorsunuz kocaman demir bahçe kapısı yerde . Size de geçmiş olsun. Umarım tez zamanda bisikletinize kavuşursunuz.

Geri