@BisikletAşıgı38 Vites ve Telde Bir sorun yok. Fiyatına göre uygun performans veriyor. Fiyatını hakedip etmediği tartışılır ama bütçe varsa üstüne 400-500 daha koyup seçenek artırabilir. Kadro boyuna gelirsek önce iç bacak boyunuzu ölçmeniz lazım.
Uc aydir kullaniyorum bunu 2015 sram via setli olanini inceledim cogu modei almadan once en mantiklisi bu geldi düz masa hafiflik akicilik ve ruble oranlari sebebiyle ve lastik tabiki.. iki bin tl civarina cikacaksaniz secenek degisir ancak uzun bir sure daha beni goturur bu bisiklet sahsen selesi kotu onu da degistirmeniz gerekcek
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen kisisel sahsen dedim zaten yorum da anatomik yapisi neticelerin degisiklik gosteriyor . Birde frenlero baradine yaptim mis gibi oldu aklimda aero bar kullanmak var ama
Komik dururmu diye korkmuyor degilim:d
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba ben de İzmir Seda Bisikletten Sedona marka bisiklet almak istiyorum. Seda Bisiklet hakkında bilgi almak istiyorum. Pazarlık payları var mıdır, güler yüz, doğru bilgi paylaşımı durumu nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi günlerde kullanın , bende bugun 2.el 420 aldım (2015 kasa ama 5 aylık) . Gözüm sıfır 410 daydı ama bu kısmet oldu (bütçe meselesi) İlk izlenim olarak gayet keyifli bir bisiklet 20 km lik bakırköy sahil turu yaptım. Sram vites konusunda bende biraz düşünceliydim ama çok sessiz ve uyumlu geldi. Tabii uzun vadede nasıl olur bilemem. Hidrolik fren aslında istemiyordum ama 420 de bu fren var. İnşallah sorun çıkarmaz.Yinede keyif aldım diyebilirim. Aranıza bu ilk mesajımla katılıyorum.
Eski bir kasa bendeki ama sorular olursa yardımcı olmak isterim..
Hayırlı olsun bisikletiniz. Bende ikinci eline bakiyordum hatta bir tanesi ile satın alma aşamasına geldim ama elimde fatura belge vs yok deyince hoşuma gitmedi sonuçta bisiklet hırsızlığı çok yaygın memlekette. Başkasının hakkına girmek ihtimalini göze almadim o yüzden. Bugün gidip 0 km olanını aldım nihat bisikletten. Ellerinde 2 tane 48 kadro vardı biri bana kısmet oldu.
@suyunsesi Merhaba, boyumuz aynı ama benim bacak iç boyu 71. Ben bisikletçide deneyip 44 kadro aldım. Sizin kadro boyunuz belirttiğiniz gibi oluyor ama en iyisi size en yakın Sedona bayisini bulup gidip denemek bana göre. Kolay gelsin.