Scudo Sports

Sedona 345 benim için fazla mı?

Hamit bey Tırnak içine aldığım arkadaşın istek ve beklentilerini karşılıyorsa olur tabi. Neden olmasın:)
Yalnız arkadaş ''daha iyi donanımlı'' demiş. Sedona ve Mosso'da Acera vites var olmadı şimdi.

Scudo
@Doğancan Urul

Sedona 345 fena değil ama o fiyata daha iyisi var. Sedona, Türkiye'nin en iyi F/P oranını veren marka değil.
(link)

herkesin görüşü var bende birşeyler ekleyeyim.
bisikleti alır almaz hemen alışamazsın ilk başlarda bıktığın nedir bu eziyet dediğin anlar olacak ciğerlerin ve bacak kasların gelişene kadar sabretmen lazım bisiklete amele sporu diyen altında yakıt ile çalışan Araçlar olanlara sakın bakma moralini bozma kilon fazla başta çok zor gelecek bisiklet sürmek ama o kiloda da olsan alışınca haftada bir iki saat ile yetinmeyeceksin söylemek isterim bisiklet manyak bişey pedal çevirerek birşeyler başarabildiğini görmek dahada güç verecek, daha önce toplu taşıma ile gittiğin yerlere bisiklet ile gitmeye başlayacaksın mesela ben uzun zamandır Bursa içinde toplu taşıma kullanmıyorum hatta servis olmasına rağmen haftada üç gün işe bisiklet ile gidiyorum gece gündüz fark etmeden gidiş geliş 25 km ye yakın üstüne birde 8 saat ayakta çalışıyorum iş yerinden yorumluyormusun diyenlere gülümsüyorum sadece içimden "anlayamazsın" diyorum. bazı sabahlar uyanınca uykulu uykulu nasıl bisiklet ile gideceğim diye düşünürken pedal çevirmeye başlayınca keşke yol daha uzun olsa diyorum anlatmak istediğim bu bisiklet manyak bişey alışırsan duramazsın.

Bence gözünüze ilk kestirdiğinizi alın. Yoksa işin içinden çıkılamaz hale geliyor.. Teşekkür ederim..

Buna da şükür 2006 yılında açılmış bir konuyu hortlatmamışım.. Bazen gözden kaçıyor tarihler. Özellikle dikkat dağıtan tartışmalar görünce.. :) Hayırlı olsun.. :)

Geri