Scudo Sports

Sedona 341 Ağırlık ?

Hocam jant ile iç lastik arası için satılan plastik koruyucu bant var
ondan al sorun kalmaz.

Scudo
Erdoğan bisiklette var mıdır acaba?
Bir de yukarıdaki maxxis uyumlu mu benim janta?
Başlık da açmıştım tekerler kısmına

Şimdi de lastiği taktığımda disk fren sürtüyo. Allen anahtarıyla yapılıyor heralde ama hangileri gevşetilecek bilmiyorum. Hangi numarayla olacak onu da bilmiyorum...

Arkadaşlar 2012 model 341 ablamın bisikleti suluk + suluk kafesi + pedallar dahil (çin malı dandik terazi ile) 14,5 kg geldi bilginize.

@yakup.K
2013teki parçalar farklı olabilir. Suluk doluysa olsa olsa 500 mldir.

Evet ağırlık 14.4 Kg çıktı, sorunları hallettim ve ölçtüm şükür:)

@Yunus Emree

Çok teşekkürler kafamdaki çoğu soru işareti çözüm buldu.

Bugün bisikletçim kuruyordu ilk önce şunu yazayım üretici firmada tur bisikletleri yokmuş(Sedona).Stoğu eritmişler.Türkiyede hangi bayide bulabilirsen ancak öyle alabilirsin.Benim gördüğüm Acera sistem Hidrolik diskli ve çok ağırdı 14 15 kg rahat var.Ama güzel bisiklet,ömürlük.

@can akıncılar
O ağırlığın asıl sebebi kadro değilse hafifletmek çok kolay olur.

@Yunus Emree

Şu an için çok kararsızım bu modelde fit bisiklet de alabilirim 14.4 kg çok ağır geliyor bana. Aldığımda sürekli parça değiştirmem gerekiyor. Benim için ağırlık önemli evet amortisörlü maşa ve hidrolik diskler zaten 3 kg ağırlık yapıyor ama benim alacağım ürün 13 ü geçmemeli ve hibrid tarzı olmalı fit bisikletler de belki sabit maşa ve v-fren var ama daha mantıklı geliyor bana.

@can akıncılar

Benim için sadece ömürlük olması yetmez . Ben de marsstar var 25 kg 6 yıldır kullanıyorum kaya gibi hiçbir şey olmadı ama ben artık hafiflikte istiyorum günlük 70 km yol yapsam bu bisikletimle eve gelince uyuya kalıyorum . :D Oyüzden şuan için hafiflik ve akıcılık benim için ilk özellikler. Bu arada yorumunuzu esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim.

@Aşkın Şentürk
Ağırlık sorun edip amortisörlü bisiklet bakarsan bizimkinin maşayı en az 1.3 kglik maşa ile değiştireceksin ki yaptığına değsin. Tabi fiyat 2000i geçebilir. Hafif maşalar bayağı pahalı oluyor. Ağırlık yine e 25 kglik bisiklette sonra çok önemsenmemeli bence.
Sen içine sinen hangisiyse onu al, yoksa pişman olursun.
Benim içime 341 sindi onu aldım memnuniyetle kullanıyorum.
Sen aynısını alıp memnun kalmazsan parana yazık edersin.

Geri