Scudo Sports

Sedona 325

emirozturk

Aktif Üye
Tepki
86
İsim
Emir
Bisiklet
Merida
Evet arkadaşlar sizin için sedona 325i tanıttık uygun fiyata tur bisikleti istiyorsanız bu bisiklet tercihimdir.
İyi seyirler dilerim iyi,kötü yorumlarınız varsa lütfen bana bildirin.Büyümemiz için sizin yorumlarınız çok önemlidir..1231323.png

(link)

• Beğen
Tepkiler: Dr.Senih
Scudo
@emirozturk Eleştirinin her türlüsü kişinin eleştrildiği konuda gelişimine yardımcı olur diye düşünüyorum. Bu yüzden biraz daha profesyonelce tanıtım yapanların videolarını izlemeni tavsiye ediyorum. Detaylandırmada eksikliklerin var. Çok hızlı geçiyorsun her konuyu. Mesela çekiş sisteminden bahsederken dişli oranlarından bahsedebilirsin. Gidon boğazından bahsederken açısı, varsa ayarlanabilir olmasından bahsedebilirisin. Konuşmayıda biraz daha akıcı takılmadan yapabilirsen çok daha iyi anlatımlar yapabilirsin. Bisikleti 5-10 km test etme şansın olursa ufakta olsa kendi görüşlerini belirtirsen çok çok daha iyi geri dönüşler alabilirsin. Olumsuz eleştiride olsan yaptığın işte devam etmeni öneririm. İyi akşamlar.

çok teşekkür ediyorum bu güzel yorumun için abi @enqinHLC

Anlatımda satıcı mantığıyla açıklama yapıyorsun(öyle geldi). Bana sorarsan kullanıcı mantığıyla anlatman daha iyi olur. Ayrıca yukarıdaki @enqinHLC nin yorumuna da katılıyorum.

Geri