Scudo Sports

sedona 321 2012 güncel resimleri

Scudo
tur için hazır maşallah güle güle kullanın... çok güzel bisiklet.. keyifli sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: metin akyılmaz
:) Yol bisikletimle takas etmek istediğim tek şehir bisikleti :) Güle güle kullanın :)

• Beğen
kardeş bende böyle bir bisiklet almak istiyorum gerçektende herkülade bir bisiklet bisikleti ne kadara almıştınız liste fiyatı 535 $

• Beğen
teşekürler arkadaşlar gerçekten tam bir tur bisikleti.geçen eylül ayında İdealtepede bir spor magazasından 950 Tl ye almıştım.

teşekürler arkadaşlar gerçekten tam bir tur bisikleti.geçen eylül ayında İdealtepede bir spor magazasından 950 Tl ye almıştım.

Renk uyumu çok güzel gerçekten.Bu arada gidon çantası biraz büyük mü bana mı öyle geldi?

Bu canavardan bende de var :) gerçekten aldığıma hiç pişman olmadım , sizin bisiklette hayırlı olsun çok güzel görünüyor :)

biskletin ne kadar kalıtelı oldugu goruntusunden bıle bellı.. bisikletın kadrosu gerekse teker kısmı cok hoşuma gıttı.. gule gule kullanın Allah kazalardan korusun..

tura hazırsınız walla :) güle güle kullanın. elcikler de benim aldıklarımdan, mat siyah ve gri kadroda süper duruyor. kazasız ve bol pedallar...

Geri