Scudo Sports

sedona 311 aldım sonunda:)

dravdan

Üye
Tepki
4
evet arkadaşlar bugün gidip aldım ve yaklaşık 12-13 kilo bisiklet.. dizaynını vs bisikletin modelini görenler beğendi..hayırlısı inşallah. allah kaza bela vermesin cümlemize:)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Topcan
Scudo
@taner aydın

tamam eklerim:) daha bismillah 5 saat önce aldım:)

ancak model olarak ekleyebilirim mesela şööle:

http://www.dorukbisiklet.com/wp-content/uploads/2010/03/sedona-311-1.jpg

@taner aydın

taner sende 2010 711 mi var avatardan sanki öyle gördüm..

eğer öyleyse nasıl bir bisiklet biraz yorumlarsan sevinirim..

dravdan senin bisikletin hayırlı olsun arkadaşım.. güle güle bin :)

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, bilgi paylaşımında bulunan arkadaşlara da teşekkürler.

unkapanı saraçhaneden alıp kabataşa geldim. ve cihangir yokuşunu çıkarken biraz terledim:))

yani acaba yorgunluktan ötürümüydü o rampadaki zorlanmam? ya da 1. vites mi yordu beni? sürekli pedal çevirmek vs

Yokuş yukarı maşayı kitlememiş olabilirsiniz... vites büyütüp ayağa kalkmak daha iyi sonuç verebilir ancak bunun için biraz antrenman gerekli... dediğiniz ssk'nın yanında çıkıp akyol'a dönüp yukarıda şok marketin oraya uzanan zigzag ise...uzun süredir binmeyen birisi için fena yokuş değildir... Antrenman durumuyla ilgili... bir ay sonra aradaki fark'a inanamayacaksınız... Güle güle kullanın...

@Mustafa Ozler

:) teşekkür ederim.. yokuşlarda dikkat edeceğim amortisörün kapalı oluşuna! ve ayakta çıkmak mantıklı doğrusu..
bu arada biliyorsunuz şok'un ordaki yokuşu, akyol bitimi vs:)
ayrıca yama takımı almam gerekiyor mu?(patlak vs)
genelde şehir içinde kullanacağım inş

kolay gelsin

Sedona 321 ile 311 arasında kaldım.
Birisi daha hafif ve atik, diğeri daha konforlu. Gaffayı yiycemm...

hayırlı olsun kazasız keyifli sürüşler....

Yaşşasın... ben de 311 siparişi verdim. Yarın gelecek. Kurtuldum... Özgürüm artık....

Geri