Osman İBİŞ Üye Kayıt 25 Şubat 2013 Mesaj 63 Tepki 8 Şehir Kayseri Bisiklet Salcano 18 Mart 2013 #1 Evet uzun araştırmalar sonucu Sedona 301 alacağım. Şimdi sıra nereden alacağıma geldi Anadolu Yakasında Nereden alsam uygun fiyatlı bulabilirim ? Sizin daha önce alışveriş yaptığınız ve memnun kaldığınız Bisiklet Mağazaları var mı? Teşekkürler
Evet uzun araştırmalar sonucu Sedona 301 alacağım. Şimdi sıra nereden alacağıma geldi Anadolu Yakasında Nereden alsam uygun fiyatlı bulabilirim ? Sizin daha önce alışveriş yaptığınız ve memnun kaldığınız Bisiklet Mağazaları var mı? Teşekkürler
Y yasin gndgdu Üye Kayıt 10 Mart 2013 Mesaj 9 Tepki 0 Şehir edirne Bisiklet Sedona 18 Mart 2013 #2 301 i seçtin demek hayırlısı olsun inşallah
burak koksal Üye Kayıt 21 Şubat 2013 Mesaj 64 Tepki 12 Şehir istanbul bostancı Bisiklet Carraro 18 Mart 2013 #3 bayi fiyatlari oldugu için hepsinde asagi yukarı aynıdır fiyat ama peşin ve nakit alımlarda belki birşeyler yapabilirler. sedona'in sitesinde bayii listesi bulunmakta en yakın bayiden veya bir kaç bayiiden araştırabilirsin.
bayi fiyatlari oldugu için hepsinde asagi yukarı aynıdır fiyat ama peşin ve nakit alımlarda belki birşeyler yapabilirler. sedona'in sitesinde bayii listesi bulunmakta en yakın bayiden veya bir kaç bayiiden araştırabilirsin.
Osman İBİŞ Üye Kayıt 25 Şubat 2013 Mesaj 63 Tepki 8 Şehir Kayseri Bisiklet Salcano 19 Mart 2013 #4 @yasin gndgdu Evet sedona 301 e karar verdim
Osman İBİŞ Üye Kayıt 25 Şubat 2013 Mesaj 63 Tepki 8 Şehir Kayseri Bisiklet Salcano 19 Mart 2013 #5 @burak koksal anladım belki ben şurdan aldım çok ilgilendiler falan diyen olur diye sordum sağolasın