Scudo Sports

sedona 301 mi sedona 321 mi

Tepki
0
Bisiklet
Sedona
Yeni bir sehir tur bisikleti alicam gonlum 321den yana ancak sedona 321'in 40 km sonrasi tutuş hakimiyeti azaldigini soyleyenler olmuş ayrica şehir Dışı geziler icin arka bagaj vb eklemem mumkun mu? Ikisi de 2013 model ve hangisi benim icin en iyisi emin olamıyorum. Yardımci olursaniz sevinirim.

Scudo
Tek tük yorumların hiç birine aldırış etmeyin.En iyi ürünler için dahi olsa her zaman kötü yorumlar vardır,bu forumların olmazsa olmazıdır.
Sedona 321'in 40 km sonra tutuş hakimiyeti (oda neyse :D ) azalıyormuş da 301 daha mı iyiymiş hem ?

İkisi arasında kaldıysanız tabi ki 321'i tavsiye ederim,bagaj delikleri olmasa da uygun bagaj çeşitleri var.

Sümeyye Hanım benim görüşüme göre 321 almalısınız hem daha Güzel ve daha çekici durmakta performans bakımından iyidir Arkadaşım da var 40 km den sonra yol tutuş hakimiyeti düşme gibi bir durum meydana gelmedi Ve uygun Bagaj olma taktirinde Bagaj Ekleyebilirsiniz Tabikide

Belli bir mesafe sonrası yol tutuşun ve hakimiyetin azalması ne demek yarım saattir çözemedim.

Cevap veren herkese teşekkür ederim. Zaten gönlümde olan 321 artik kesin yarin alicam :)

25 km üzeri hızlarda ön tekerlek çok kolay yalpalayabiliyormus. Bu hissi diğer bir anlatımla arka port bagaja birini oturtup yol almak gibi.Gidon çok hafifler ve bisikletin kontrolü zorlaşır ya,aynı hassasiyette olmasa da bu tarz bir gidonun kontrolü azaldigi söyleniyor.

@Sümeyye Arslan

Tamamen kullanıcının kendi yorumudur Sümeyye,takılacak bir şey değil sen al istediğini bin keyfince.Nihayetinde şehir bisikleti sürüş tarzı biraz dik oluyor ve ağırlığın arkaya gitmesi normal.

sedona 321 üretilmiyor sanırsam yada ben bulamadım siz nasıl buldunuz?

2013 stokları olan bayiler var...onlardan bulmuş olabilir. sedona 321 i 1 sene kullanan birii olarak tavsiye edebileceğim sorunsuz bi bisiklettir.

m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=166461802&rnd=3586 bu ilani alacaktım. Ama malesef artik alamiyorum. Hatta kişi ile anlastim bana tamam şu gun şu saat gelin dedi ve bu gün yoldayken tam adres için aradigimda bisikleti sattigini soyledi. :( umarim siz bulursunuz

Merida crossway hakkinda ne dusunuyorsunuz. Sedona 301 mi merida mi

Merida crossway hakkinda ne dusunuyorsunuz. Sedona 301 mi merida mi

Merida crossway super butcenize gore super meridalar var sahsen ben 40v alacagim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilgi için teşekkür ederim sonunda bisikletimi aldim. Sedona 300 aldim. Sedona 301 modelini cok begenmistim. Bu da onun 2014 versiyonu oldugu icin icime cok sindi. Bu gun yeni yol arkadasimla ilk turumu yaptim cok guzeldi. Yardimci olan bütün arkadaslara da teşekkür ederim

@Berke Kazankaya

anlayabildin mi?
su simarik tavirlariniz yok mu insani cileden cikaran..

insanlara yardim edin etmeyecekseniz golge etmeyin kardesim..

Geri